انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 (/showthread.php?tid=287187)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - Đęąđ.ğïřł - 13-07-2020

(13-07-2020، 10:50)Purple نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 10:46)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاینو حتی برای یه ساعتم شده از فیک بودن درایم.___.
باور کن دوتا عکس با دختر پیش هبچکس تورو جذاب نمیکنه ک تو میری عکس فیک میاری
حالا اوکی میخوایی عکس بزاری حداقل یه عکس ساده تر بیار نه اینارو .___________.

خودتم فیک هستی اینجا دنبال بچه سالا میگردی اسمتم چنگیزه ((:

قرار نشد هویتمو لوبدی)):
شات ندییی)):

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - ßяɪcε - 13-07-2020

(13-07-2020، 10:49)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 10:44)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
میبینم که دیلیت چت زدی!!
واقعا فکر کردی همه مثل خودتن که از اطلاعاتی که دارن همش یا اسکرین بگیرن یا سو استفاده کنن!؟؟
مطمئن باش این کارا فقط از ادمایی مثل خودت برمیاد!
Confused Confused

فکر کردی اصلا بخاطره اون کار اینو کردم میخوای الان بیام اونجا ناظم رو به فش ببندم اسکرین بگیری.

تل مو دادم به یه نفر حذف کردم بعضی چیز هارو نبینه

ای بابا راست میگی Telegh_01

نه متاسفانه فکر نمیکنم .. مطمئنم که اینطوری بوده!
به اندازه کافی این کارات ثابت شدس!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - Sirvan10_a - 13-07-2020

(13-07-2020، 10:48)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 10:46)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنان با درو داف میگرده تو فلشخورم دنبال دخترهTelegh_01
مدرکتو رو کن من دنبال دخترم تو انجمن مدرک تو رو کن نداری حرف مفت نزن

من خودمو ثابت کردم انقدری خودمو نشون دادم به گ.ا بخاطره حرف های منو ممد حذف شد

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 13-07-2020

از چتتون شات بده فق Telegh_02

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - ßяɪcε - 13-07-2020

(13-07-2020، 10:49)Purple نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 10:44)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
میبینم که دیلیت چت زدی!!
واقعا فکر کردی همه مثل خودتن که از اطلاعاتی که دارن همش یا اسکرین بگیرن یا سو استفاده کنن!؟؟

باز چه گندی زد؟ ((:

گند که زیاده .. از کجا دوس داری برات شروع کنم!؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - امیر‌حسین - 13-07-2020

(13-07-2020، 10:51)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"мιѕтαкє"

حاجی پارسی بکسرو افتتاح کن ایندفه با رز بلاگ

حداقل دامنش مفتیه Telegh_01

رز بلاگ خیلی خَزه

(13-07-2020، 10:53)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 10:49)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
میبینم که دیلیت چت زدی!!
Confused  Confused

فکر کردی اصلا بخاطره اون کار اینو کردم میخوای الان بیام اونجا ناظم رو به فش ببندم اسکرین بگیری.

تل مو دادم به یه نفر حذف کردم بعضی چیز هارو نبینه

ای بابا راست میگی Telegh_01

نه متاسفانه فکر نمیکنم .. مطمئنم که اینطوری بوده!
به اندازه کافی این کارات ثابت شدس!
بیام میدم ها ترسی ندارم بیرون از انجمن هر فشی دوست داشته باشم میدم Angel .

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 13-07-2020

پیشنهاد میکنم برای پایان یافتن بحث کاربری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیروان را محروم فرمایید: دی

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 - امیر‌حسین - 13-07-2020

(13-07-2020، 10:54)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2020، 10:48)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنان با درو داف میگرده تو فلشخورم دنبال دخترهTelegh_01
مدرکتو رو کن من دنبال دخترم تو انجمن مدرک تو رو کن نداری حرف مفت نزن

من خودمو ثابت کردم انقدری خودمو نشون دادم به گ.ا بخاطره حرف های منو ممد حذف شد

گفتکو آزاد بخاطر حرفای شما نبود .. بخاطر سو استفاده یه سری افراد دیگه حذف شد
جواب بعضی چیزا داده نمیشه دلیل بر این نیست که جوابی نداریم

(13-07-2020، 10:54)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چتتون شات بده فق  Telegh_02
دستوره دیگه همین قدر تونستم کاری انجام بدم که حتی رها و کوروش نتونستن خودش خیلی.

اینم تو اینستاش هست؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/ed9w_screenshot_20200713-123401_mx_player.jpg