انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:31)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

من نبودم ((:

|: اَووو !!

چـراع بـاید خـوش بگـذره !؟ |:

نـه تو بـودی نـه تـارا |: کسی هم محـلم نمیـداد |:

به اون پیـامم حـآلـا بـاید پـی ببـری کـه حترف مـن درست بـود |: مـن کَنـم !! کسی از من خوشش نمیـاد -__-

(03-02-2014، 18:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـارا میخـوای!؟

اووق |:

(03-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تارا داره از خجالت اب ميشه
احمد هم همينطورBig Grin

|:

آیــسان مــن عـ♥ـلی آقــا مــیخوام >___<

میـرم بـرات خـآستگـاری ^_^ !! بـرم!؟
نــه !!

|: من و تـارا دوتـآ خـواهـر مجـردیم |: و مچـرد میمـونیم !! (:

کسی هم مـزاحم خـواهر من نشـه !!

درضمن مهراوه !1

میشه دیگه نگی فرید فرید فرید!؟

فرید دیگه تموم شد !!

رفت !!

به خدا من جای تارا خسته شدم !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:32)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از صادق بعد از این همه سکوت ، یه کار بهتر انتظار داشتم :|

اقـا ایمـــآن ( 2 ) ... تـــو چرآع هر جا عضو میشـی اسمتـ ChaRisMa !!!HuhHuh

خوبه از اسمت میشناسیمت ...

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mina! - 03-02-2014

س ... بکس بازاومدمBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mohammad 77 - 03-02-2014

ديوانه ايد؟؟
خليد؟؟
بي عقليد؟؟

دختر ميره خواستگاري پسر؟؟ >____<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تارا داره از خجالت اب ميشه
احمد هم همينطورBig Grin

|:

آیــسان مــن عـ♥ـلی آقــا مــیخوام >___<

علي اقا دوست جون جوني خودمه>____<

نعBig Grin

حالا چيکار کردع که ازش خوشت مياد؟؟Big Grin
خووووو
حتما یه کاری کرده دیه ^________^
خودم با ایسان میرم براش خواستگاری (:
احمد هم میگه تارا رو نمیخواد |:
پَ حَله؟ (:

به این نتیجه رسیدم تارا لیاقت منو نداره ! خخخخخخخخBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چه خبره
همه تیریپ دوسی ورداشتن
شــده آشــغــ**** دونــی ایــنــجــآ  =///
چرا جو میگیری
همه میدونن تو عاشق منیBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (: !! به به !!

خوش گذشت این چند روز ؟ ((:

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

(03-02-2014، 18:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو تنهآ نزآر رو قلبم پآ نزآر !
ولی عجب خبری دادیآ فردآ هم میرم بیرون ! خخخخخخ Big Grin
یعنی تهران هم تعطیله؟ 0_0
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ 0_0
|: تو فک کن یه درصد |: !!

تهران طلسم شُـدس -___- !!

یـوهـاهـاهـا |: صبح فک کردم تعطیلیم !! |: قشنگ و خیلی شیک خورد تـو پَـرم !! |:
شک کردم که تهرانم توشون نیس -___-
میخوام برم شمال زندگی کنم -_-
آیسان تو هم بیا -_-
میریم برف بازی و کل مدارس کلــــــــــــــآ تطیله -_-
بریم؟ ^_^

( درون دلم: بتمرگ سر جات بابا -_-  )

بـریم |:

(دقیقا -__- )

خووووو کی بریم؟ |:

( دلم: آناناس -_- )

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - βΑllεяiηΑ♡ - 03-02-2014

سلام^_^
داره برف مياد

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:32)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از صادق بعد از این همه سکوت ، یه کار بهتر انتظار داشتم :|

|: خـونده مگـه اومـده بیـرون مگـه!؟ |: قشنگ نی !؟ /:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~~SARA:HIVA~~ - 03-02-2014

(03-02-2014، 18:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:16)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم به دوستان

یـه خبـر خوبــــ براتون دارم Exclamation

ایمآن بگو فردا هم تعطیلِ ! crying cryingBig Grin

سـلام داداش

این یه خبر خوبـ که اخـبار سرآسری گفتــــــ مدارس کل شهرستـآن ها و.... تعطِیـلیــن Big Grin

و خبـر خوبــــــ بعد شرّم کــنده شد ... دیـگه منو نمی بیـنین UndecidedUndecided

چرا ديگه نمي بينيم؟

دیـگه ایـن جا واسـم تکـراری شده ...
فقط واسه همين كه تكراري شده؟؟