انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 15-10-2013

نقل قول: من .. -_-   
نــــــــــــــــــه....!Confused
نفر دیگری نبـــــــــــــــــود...؟!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

نقل قول: بیشوورا اروم پست بدین خوشگله هم برسه!
اصن من خودم پست خیلی خیلی کم میدم که تارا عقب نمونه.

زن زلیلیت تو حلقم Wink

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - مهسایی - 15-10-2013

(15-10-2013، 22:13)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:11)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:09)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:06)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:04)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا بیا فیلم جدید خشم غزالو بسازیم..... -_-
منم توش بازی میکنم به عنوان قهرمان Wink

یکی بیاد منو بگیره تا کار دست خودم ندادم -_-

کار نشد نداره عزیز برو بمیر خب ! Wink
ای بابا ای بابا >_<
صد رحمت به ارمین که پارسی گوییش افتضاحه ولی بهتر از اینه عاقا میام میزنم تو دماغتا -_-
من خانمم UndecidedAngry

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

(15-10-2013، 22:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگه من نگفتم فقط امتحانی؟

خو امتحان هم تموم شد دیگه ، تو توی امتحان قبول نشدی

اجب نامردی استی تو دیگ ایسان مگۀ احساساتم امتحانی میشۀ؟

شیوا . . . |:

تو هیچی نمیدونی پس لطفن سکوت . . . -__-

(15-10-2013، 22:12)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:09)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:06)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:04)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:02)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی نامردی دلمو شکستی لعنتی.............

که اینطور........

از همون اول فهمیدم که عشق من بهت زور میاد...........

خیلی نامردی..........

بچه ها از همتون متنفرم

حتی یه دونه سپاس هم به هیچ کدوم از ارسالام ندادین........

این آخرین پستمه دیگه هیچ وخ نمیام فلش خدافض دوستان

از همتون متنفرم
خیلی لوسی میدونستی؟

واقعا که . . . .

اون دوستای نابابت بهت یاد ندادن که با یه بی محلی نشکنی؟واقعن یادت ندادن؟؟

یادت ندادن که همیشه قوی باشی؟؟؟

باز خدا دوستای ناباب منو خیر بده که این چیزارو یادم دادن . . . . |:
این حرفای تو خیلی فراتر از بی محلی بود.........

ممنونم واسه این چند روز بای
مهدی بشین سره جات ببینم . . . . .

مگه من نگفتم فقط امتحانی؟

خو امتحان هم تموم شد دیگه ، تو توی امتحان قبول نشدی

مگه این شرط نبود؟

دیگر حرفی ندارم،این بود شکایت من . . . .
امتحانت همین بود؟

یه دیوونه تو این شرایط عقلشو از دست میده.........

پسر نیستی که بفهمی.........

امتحانای مسخره میگیری

ممنونم نظره لطفته . . . . .

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - black devil - 15-10-2013

سلآم!!!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 15-10-2013

(15-10-2013، 22:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیشوورا واسه چی مثه گاو دارین میرین جلو؟|:
بیشوورا اروم پست بدین خوشگله هم برسه!

اوووه^_^

رُزی..^_^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 15-10-2013

(15-10-2013، 22:11)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:09)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:06)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:04)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:02)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من که تو رو نمی شناسم UndecidedSleepy

تارا بیا فیلم جدید خشم غزالو بسازیم..... -_-
منم توش بازی میکنم به عنوان قهرمان Wink

یکی بیاد منو بگیره تا کار دست خودم ندادم -_-

کار نشد نداره عزیز برو بمیر خب ! Wink

وایسا بینم 0__0
چی شده؟؟
به غزال؟؟
بچه من قاطیما
میزنم کاری دسته خودمو خودت میدم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 15-10-2013

(15-10-2013، 22:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: غزال جون بچت ولش کن....!

منو غزال هنوز بچۀ نداریم یچیز دیگرو غسم بدۀ
جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــان...؟! تو با غزل...؟!:N56:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

(15-10-2013، 22:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیشوورا اروم پست بدین خوشگله هم برسه!

زن زلیلیت تو حلقم Wink
اصن من زن ذلیلم! چیه"؟ حسودیتون میشه؟! kaffe2

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

بدرود . . . .

فرید جان بخاطر همه چی ممنونم (: