انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 25-08-2013

(25-08-2013، 23:53)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 23:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراف میکنم بچه که بودم وقتی برقا میرفتBig Grin گریه میکردم میگفتم شمع روشن کنین بذارید کنار تلویزون روشن شه من کارتون ببینمBig Grin
یعنی در این حد نابغه بودمااااا

موندم چرا اسمتو تو لیست بهترین دانشمندان جهان ثبت نکردن؟؟Big Grin

همچین لیستی هست؟؟Big Grin
نه خودم باید افتتاحش کنمBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Armina - 25-08-2013

خب خداففففففف ..

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - poya - 25-08-2013

(25-08-2013، 23:47)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کشتی خودتو سلام کن دیگهBig Grin
چطوری آرمینا خبری نیست ازت آبجی
مـام داریم میریم بــه دیار بـاقی :|

پـویا ؟
اِاِی .. قبلــا چقد فاز فلش قشنگ بود ..
یادش بخیــر ..
عجب یادش بخیـر تلخـی !
بله!؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 25-08-2013

(25-08-2013، 23:55)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 23:53)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 23:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراف میکنم بچه که بودم وقتی برقا میرفتBig Grin گریه میکردم میگفتم شمع روشن کنین بذارید کنار تلویزون روشن شه من کارتون ببینمBig Grin
یعنی در این حد نابغه بودمااااا

موندم چرا اسمتو تو لیست بهترین دانشمندان جهان ثبت نکردن؟؟Big Grin

همچین لیستی هست؟؟Big Grin
نه خودم باید افتتاحش کنمBig Grin

پس افتتاح کنBig GrinBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 25-08-2013

(25-08-2013، 23:55)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 23:48)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Armina،، [size=medium]میشه معرفی کنی؟

هعــی ..
حالا دیگه ما باید معـرفی کنیم ..

چیکار کنم نمیشناسمت

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Armina - 25-08-2013

نقل قول: بله!؟
صدات نکردم :|
داشتم خاطراتمو مرور میکردم :|

من رفتم ..
خداففففف ..

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 25-08-2013

یکی از فانتزیام اینه که استاد سر کلاس بگه :ببخشید بچه ها من کاری برام پیش اومده باید برم ولی از دوستتون آقا نوید میخوام که بجای من درسو ادامه بدن!
بعد وقتی همه خوشحال از اینکه دیگه کلاس تعطیله ،بگم:خب دوستان امیدوارم همه پروژه هاشونو آماده کرده باشن ،نفر اول آقای.......!!!خخخخخخخخخخ

نقل قول: چیکار کنم نمیشناسمت
منم نمیشنــاسم ..

ببخشید عزیزم خوش ندارم دیگه اینجا باکسی آشنـاشم ..
کسـایی که جای بهترین دوستــامو گرفتن که الان از همشون فقط پویا و ماکان موندن ..
خداففف ..

یکی از فانتزیام اینه که با یه دمپایی ابری برم تو افق هرکی الکی میره تو افق بزنم لهش کنم بچه بازی که نیست..... والا

فانتزی بچگی های من این بود که فوتبالیست بشم و با سوباسا و تارو یه مثلث تشکیل بدیم بزنیم دهن کاکرو رو آسفالت کنیم. واسه همین هم کلی تمرین کردم. اما یهو تارو گذاشت رفت . سوباسا هم که همش مصدوم میشد. منم دیدم یک نفره نمیشه جلوی کاکروی وحشی وایساد میزنه دهنم رو سرویس می کنه پخش زمین میشم. به همین دلیل ادامه ندادم و در اوج از فوتبال خداحافظی کردم :-|

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 26-08-2013

(25-08-2013، 23:59)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چیکار کنم نمیشناسمت
منم نمیشنــاسم ..

ببخشید عزیزم خوش ندارم دیگه اینجا باکسی آشنـاشم ..
کسـایی که جای بهترین دوستــامو گرفتم که الان از همشون فقط پویا و ماکان موندن ..
خداففف ..

هر جور دوس داری...
نمیدونم اما به دلم نشستی....