انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:50)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:49)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همه کسایی که توی لیست دوستانم هستن میدم.

هی روزگار کجا داری میری؟aquarium

شیوا با این فونت ننویسDodgy

بیخیالـ دیگـهAngel یه شب که کسی خونه نیست راحت اومدمـ ببین میتونـی کوفتمـ کونـی یـآنـه؟Dodgy

چشۀ فنتم چکارش داری بی شوور Big GrinSleepyDodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

نقل قول: مشیـه بپرسمـ چـرا؟!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 312
درس و کنکور و کارای دیگه. اصن وقت نخواهم داشت.
اینترنت رو هم دیگه مامانم شارژ نخواهد کرد.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

میگم دوستان اینترنت من قطع و وصل میشه اگه یهو خاموش شدم بدونید که خاموش شدم . . . . (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:50)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همینجوری>_<

میگم چه جوری؟! Huh

با نتِ دختر خالم-_-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 15-10-2013

دلم برات تنگیده بود تاااااارایم >_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

تــآرآ یـه دقـه بـه من پیـامـ بده من نمیتونمـ بدمـ،تو بده!

بچـه هـا آهنگه امید دارمـ هنوز از زانیار رو گوش کنید

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Snow-Girl - 15-10-2013

پوووووف ...

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:51)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:48)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا معلوم نیست چته........

یه دفعه یهو میگه من دیگه دوست ندارم برو........

بابا مگه من چیکار کردم که اینطوری شدی یهو؟ چیزی نگفتم که؟

چرا از هر چیز ناراحت میشی من که چیزی نگفتم؟

خلاصه و مختصر من عاشق یکی دیگه شدم . . . . |: وسّلام . . . .

حالا برو برادر من دلم نمیخواد صدام سر داداشم بلند بشه . . . .
خیلی نامردی آیسان فک نمی کردم مثل یاسمن خیانت کار باشی.......

برو اما من همیشه به یادتم........

رهات نمیکنم مطمئن باش..........

میتونی بکشی کنار اما من کنار نمی کشم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:52)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نع=/
من خونه دختر خالمم .. :|

بسلامتی فاسلۀ بگیر از داداشش Big GrinBig Grin

این یکی داداش ندارعBig Grin

بازم بسلامتی SleepyBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مشیـه بپرسمـ چـرا؟!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 312
درس و کنکور و کارای دیگه. اصن وقت نخواهم داشت.
اینترنت رو هم دیگه مامانم شارژ نخواهد کرد.

آهــآ..):

موفق بـآشید