انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - PROOSHAT - 16-09-2013

الان هیچ ایرانی خواب نیست Dodgy
رضا یزدانی مدال گرفته

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 16-09-2013

(16-09-2013، 22:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اتفاقا تنها کسی که لو نمیده منم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 312
اهان♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 312 عمه داری؟!

تو اون لیوان چیه تا میخورید گیج میشید؟؟؟UndecidedBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

(16-09-2013، 22:18)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع فرید از من بدبخ دیوار کوتاه تر گیر نیوردی ؟ :|

منو تو بدبختیم ندا cryingcrying

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mason - 16-09-2013

(16-09-2013، 22:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اتفاقا تنها کسی که لو نمیده منم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 312
فرید نذار دهنمو وا کنم (:
همینجوری داری حالمو خراب می کنی بسه (:

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 16-09-2013

(16-09-2013، 22:15)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 22:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خیلی بی جنبه شدی -___________________________________________________________________-

هــآع؟Confused

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: هع فرید از من بدبخ دیوار کوتاه تر گیر نیوردی ؟ :|

تو دیواری!؟ نرده ی کنار خیابونم نیستی! Sleepy

نقل قول: . . :|

مَن اِمروز خِیلی کآر کَردَم تو نَدیدی ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 312
fs10بگیر

نقل قول: دارم فک میکنم تو میخوای همه با من دشمن بشن ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 312
kaffe2که این چنین

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 16-09-2013

(16-09-2013، 22:18)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان هیچ ایرانی خواب نیست Dodgy
رضا یزدانی مدال گرفته

دیدمBig Grin
برید بخوابید
من خوابم میااااااااااااااااااااااادcrying

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 16-09-2013

(16-09-2013، 22:19)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اون لیوان چیه تا میخورید گیج میشید؟؟؟UndecidedBig Grin

اِی خُدآ >_<

سپاس شده توسط فرید_رومل ، فرید_رومل

:||

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: فرید نذار دهنمو وا کنم (:
همینجوری داری حالمو خراب می کنی بسه (:

یعنی می خوای چیزی بگی!؟

نقل قول: تو اون لیوان چیه تا میخورید گیج میشید؟؟؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 312♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 312
تلخه هر چیه

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

بی خیال این یکی Confused