انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 19-09-2013

نقل قول: اگه اجباری ببرنمون که نمیدونم اجباریه یا نعولی اگه اجباری باشه طبیعتن نمیرم پس میشم 12 پوفففففففف/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 311
نترسید نترسید ما همه با هم هستیم!

به ما هم گفتن اجباری نیستو و... ولی کلی گیر دادن! از کل مدرسه کم تر از 20 نفر رفتن.
اخرشم گفتن شناسنامه هاتون رو بدید تا بدیم سپاه بهتون نمره بدن. منم ندادم گفتم نمی خوام.
اخرشم 20 شدم تموم شد رفت! به همین خوشمزگی!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ارتادخت - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:54)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 311
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر اون یکی رو!!!!! :tos:

بابا قباهت داره
پی نوشت اول
شوخی
پی نوشت ما قبل اخر
نه بابا
پی نوشت اخر
لطفا روی دل خود حمل نکنید

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - PROOSHAT - 19-09-2013

(19-09-2013، 1:01)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فردا خیره سرم ساعت 8 باید پاشم پا نشدم کی جواب گو اِ؟؟؟؟؟

خرزوخانTongue

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - "SoLmAz RaD" - 19-09-2013

راستی فرید یه تاپیک برای تغییر نام کاربری بود هنوزم هس؟؟؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Łost Đλtλ - 19-09-2013

من فردا خونه کلن تنهام هورا :9lp::L28:123:am4::492::498:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 19-09-2013

100بار به فری گفتم دختر مردمو دید نزن
گفتم یا نگفتم؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 19-09-2013

ماکان لعنتی! Dodgy رفتش. منم برم شما دخترا راحت باشید. دیگه واقعا و جدی بدرود

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ըoφsիīkα - 19-09-2013

(19-09-2013، 1:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا معظل فلشخور رفت
.
.
.
.
.
.
.
روسرایارو دراریدBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - сÜтε Đévìł ツ - 19-09-2013

(19-09-2013، 1:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیس ک الآن ناراحتیم!!!!!!!!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - "SoLmAz RaD" - 19-09-2013

سوالم جواب نداشت فرید؟؟؟؟