انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر تو که از من کوچیک تری

دوباره قرصاتو اشتباه خوردی . . . (: تو از من بزرگ تری؟من .... سالمه از تو بزرگترم . . . |:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

نقل قول: سلـآمـ رو برسونید بگین بـه سروینـ و خانواده سلامـ برسونـه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 309
میگم داریم لاو می ترکونیمDodgy نمیشه

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سنت هنو کمه برا این حرفا البته اون اینو نگفتااااا فقط گفت سنت کمه همین

من نمیتونم بگم اینو کی گفتۀ

آوووررررهه‍
نقل قول: نمیشه. داریم لاو می ترکونیم

تک خوراااااااااااااااااااااا چی بگوم بتون اخه

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:36)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خواهشی که دارمـ اینطور ننویس!Dodgy

من ک دارم درست مینویسم Confused

نقل قول: خانوم شیوا. تو انگار خیلی راستی راستی اندیشه میکنی منو میشناسی! جو گرفتت سه تا چیز غیر مهم گفتی.

3 تا چیز غیر مهم؟باشۀ شما ناشناسید

میشۀ ی بیو بدید اشنا بشیم؟اغای ناشناس؟
Sleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 15-10-2013

بیشوورا^_^

پــَری؟Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلـآمـ رو برسونید بگین بـه سروینـ و خانواده سلامـ برسونـه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 309
میگم داریم لاو می ترکونیمDodgy نمیشه

میشه آقـآ بـه تــآرا همـ نگفتی سلـآمـ رسوندمـ بهش بگو به خاواده خاله جونش سلـامـ برسونـهSleepy

شمــآ بگوAngel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر تو که از من کوچیک تری

دوباره قرصاتو اشتباه خوردی . . . (: تو از من بزرگ تری؟من .... سالمه از تو بزرگترم . . . |:
خیلی دلخور شدم ازت اون حرفاتو یادم نمیره،.،،......

دو دیقه پیش عشقم جونم عمرم میگفت،

الآن.....

استغفرالله

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 15-10-2013

تارااااا ^_^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

نقل قول: تک خوراااااااااااااااااااااا چی بگوم بتون اخه

Big Grin حال میده .
نقل قول: فرید خیلی بازار گرم کنیاااا نیگا چطوری دارن بهت سپاس میدن . . . . نچ نچ نچ |: یکم از اون دردانگشتان دستهایتان که برای سپاس های فرید میکشید برای ما هم بکشید |:
Big Grin ما اینیم دیگه.

5 روز دیگه نیستم . اون هنگام می تونید بهم سپاس ندین!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

(15-10-2013، 21:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشوورا^_^

پــَری؟Dodgy

قربونت برمـ عشقمـHeart

کجایی تو؟!Dodgy

بـآورمـ نمیشه اومـدیRolleyes

(15-10-2013، 21:43)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تک خوراااااااااااااااااااااا چی بگوم بتون اخه

Big Grin حال میده .
نقل قول: فرید خیلی بازار گرم کنیاااا نیگا چطوری دارن بهت سپاس میدن . . . . نچ نچ نچ |: یکم از اون دردانگشتان دستهایتان که برای سپاس های فرید میکشید برای ما هم بکشید |:
Big Grin ما اینیم دیگه.

5 روز دیگه نیستم . اون هنگام می تونید بهم سپاس ندین!

5روز دیگـه کلن نیستین؟!