انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ارتادخت - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:45)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشت دیواره شب یه راهی داره
که میره یه راس دم خونه ی ستاره
چهار قدم از ور دل ماه که رد شی
بقیش یادم نی
ماه شبه چهارده نمی دونم چی داره

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ըoφsիīkα - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:48)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بحرفه نمیحرفین برم بکپم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 308

فری و ماکی هستنا ولی نمیحرفنDodgy
نرو باش
.
.
.
.
.
.
.
.
بلبلمون می خواد حرف بزنه
بلبل خانممممممممم
بیا صحبتExclamation

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 19-09-2013

وضیعیت مدیر انجمن
فرید رومل
درحال ارسال پیام خصوصی

کلک داری باکی پخ بازی میکنی؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Łost Đλtλ - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:48)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:45)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:42)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:41)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:40)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان پروشات حس عوض کردنش نیست
.
.
.
.
.
.
.
.
هـــــی یادش بخیر ، یادته قدیما چقدر تند تند آواتار عوض می کردم؟cryingcrying
یادته شعر می گفتیم دوتاییIdeaRolleyesTongue

هع آره زیر درخت چنارRolleyesRolleyes
یادش بخیر دو کلمه تو می گفتی دو کلمه من25r3025r30
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اول مهر کجا بود اون موقع؟cryingcrying

آهان منظورت اون بود25r3025r30
یادش بخیر

آره دیگه همون بودBig Grin
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کی می خواد فیزیکو تحمل کنــــهWinkIdea
مشکل من فیزیک نی!
مشکل من درس ورزش عربی جغرافیا .امادگی دفاعیه!
نمیدونم از حالا چه خاکی بریزم سرم اوففففSadSad

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ارتادخت - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:42)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:38)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من نمیدونم این سیگار و قلیون نبود اینا با چی میخواستن نشون بدن بزرگ شدن

فرید دقت کرده بودی هر دومون تو یه ماه عضو شدیم؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 308
نه دقت کرده بودی؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 308

امثال حمید گنده *** ی بیش نی Dodgy تو نت هم هی ادعای سیگار کشیدنش میشه. انگار چه کار شاخی میکنه.
چه میشه گفت؟!

اره. ولی من کارم درست تر از تو بوده از نخستSleepy
فکرِ اینکه نتونستم جلوشو بگیرم تا سمتِ اون کوفتیا نره عذابم میدهUndecided

الان تیکه اِنداختی دیگهDodgy
دارم براتDodgy

من الان طرف کی رو بگیرم؟Idea
طرف حقBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - "SoLmAz RaD" - 19-09-2013

فرید همه از شغل شریفه بسیجی استعفاء دادند رفت....

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:50)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 0:45)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشت دیواره شب یه راهی داره
که میره یه راس دم خونه ی ستاره
چهار قدم از ور دل ماه که رد شی
بقیش یادم نی
ماه شبه چهارده نمی دونم چی داره

خورشید خانوم ابروشو برمیداره
همینا یادم مونده-__-

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - PROOSHAT - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:50)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سفارش کار دارم برای ایمان کسی ندیدتش؟؟؟؟

امشب یه ساعتی بود

خو اماده اید ارشاد کنندگان بسیجی!؟
چی میگینHuh

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ըoφsիīkα - 19-09-2013

(19-09-2013، 0:51)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید همه از شغل شریفه بسیجی استعفاء دادند رفت....
من هنوز هستم در جوار خواهران
.
.
.
.
.
.
Big GrinSleepy

یه جای دیگه ام میگه خورشید خانوم ابروش رو بر میداره.