RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ツñ姆ÄrÄñツ - 05-12-2013
پری میخوره 19 ، 16 شایدم 20 سالت باشه
RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - !~IмДи~! - 05-12-2013
(05-12-2013، 23:17)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:15)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:11)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:09)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم خدافظ همگی!!!!
خدافس برادر
(05-12-2013، 23:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من بخوام گفتگو ازاد بزارم با کی باس صحبت کنم ..!! یکی راهنماییی کنه >. خخ خودم میدونم راهنمایی نمی خوام نمیتونیم بزاریم
گـُِـفـتُگِّـــــــو>آزآد↕ نُســُِـخه ِی شـَـصـت»»}و د2ُو ......... حال کنین هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد نیروی انتظامی .
برادرم داداشم حالت خوش نیس اگه نیس بگو برم یه خاکی تو سرم بریزم
(05-12-2013، 23:10)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هه یاسی نمیونم چی شد یهو سرحال شدم
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
بخدا من وضعم خرابه بایس برم پیش دکتری چیزی
خودت دکتری پری بری پیشه دکتره میگه تو دیگه کی هستی
هه راس میگی
واقعا که من غیر قابل پیشبینیم
یه چیزی اونور تر اصلن باورم نمیشه 14 سالته پری
(05-12-2013، 23:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:11)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:09)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم خدافظ همگی!!!!
خدافس برادر
(05-12-2013، 23:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من بخوام گفتگو ازاد بزارم با کی باس صحبت کنم ..!! یکی راهنماییی کنه >. خخ خودم میدونم راهنمایی نمی خوام نمیتونیم بزاریم
گـُِـفـتُگِّـــــــو>آزآد↕ نُســُِـخه ِی شـَـصـت»»}و د2ُو ......... حال کنین هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد نیروی انتظامی .
(05-12-2013، 23:10)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
اره حالم خرابه .. میدونی که گفتم دیروز عاشق شدم ... دارم شف میشم ... فکرم یه جا جسمم یه جا روحم کجا خدا میدونه ...
وای سیــــــــــــــــــــــــسیـــــــــ
برادر گریه نکنــــــــــــــــ))))):
آدرس دخدره رو بده برم برات خاستگاری (((((((:
اتفاقا مادرم گفت ... روم نشد بدم ادرسو .....
بابا بچه تو سن 16 و 17 چرا باس عاشق شه این که هیچ من دوم ابتدایی واس اولین بار عاشق شدم ... همه داشتن تو مدرسه بازی میکردن من تو فکره بوسیدن یار ... اخخ
واییییی سیسی عشقم ♥♥♥♥♥ کجایی
شب خوش همگی
هنگ کردم دوباره ایششش.........!
RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 05-12-2013
من داشتم میرفتم ولی دیدم باید یه پیام بازرگانی بدم!!!!
ایمان خاک تو سرت
کسی دیگه واس دختر شفت میشه
(05-12-2013، 23:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:17)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:15)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم خدافظ همگی!!!!
خدافس برادر
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
هه راس میگی
واقعا که من غیر قابل پیشبینیم
یه چیزی اونور تر اصلن باورم نمیشه 14 سالته پری
(05-12-2013، 23:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم خدافظ همگی!!!!
خدافس برادر
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
اره حالم خرابه .. میدونی که گفتم دیروز عاشق شدم ... دارم شف میشم ... فکرم یه جا جسمم یه جا روحم کجا خدا میدونه ...
وای سیــــــــــــــــــــــــسیـــــــــ
برادر گریه نکنــــــــــــــــ))))):
آدرس دخدره رو بده برم برات خاستگاری (((((((:
اتفاقا مادرم گفت ... روم نشد بدم ادرسو .....
بابا بچه تو سن 16 و 17 چرا باس عاشق شه این که هیچ من دوم ابتدایی واس اولین بار عاشق شدم ... همه داشتن تو مدرسه بازی میکردن من تو فکره بوسیدن یار ... اخخ
واییییی سیسی عشقم ♥♥♥♥♥ کجایی
شب خوش همگی
آآآآآآآآآآآآآآآ چی بگم نمیدونم بابا خیلی عشقولانه ای تو
به سلامت باییییی ایمان
RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Łost Đλtλ - 05-12-2013
پوفففففففففففففففففففف
(05-12-2013، 23:24)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من داشتم میرفتم ولی دیدم باید یه پیام بازرگانی بدم!!!!
ایمان خاک تو سرت
کسی دیگه واس دختر شفت میشه
خیر سرت رفته بودی برو دیگهـــــــــــــــــ:|
(05-12-2013، 23:25)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پوفففففففففففففففففففف
عزیزم مـــــــ3 نخود نپر وسط
RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Shadow of Death - 05-12-2013
(05-12-2013، 23:21)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو که منو مامانبزرگ کردی
البته همه همینو میگن میگن حرف زدنت اصلا به سنت نمیخوره
(05-12-2013، 23:27)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:21)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو که منو مامانبزرگ کردی
البته همه همینو میگن میگن حرف زدنت اصلا به سنت نمیخوره
حتما به خاطر اینه که رمآن و کتاب زیاد میخونی
RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Łost Đλtλ - 05-12-2013
(05-12-2013، 23:26) ـــــــــــــــ:| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 23:25)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پوفففففففففففففففففففف
عزیزم مـــــــ3 نخود نپر وسط
گلم سرت تو کار خودت باشه
|