انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 25-08-2013

نقل قول: ببخشید یه سوال داشتم کسی میدونه اینایی که تو کنکور رتبه1 میشن چه جوری درس میخونن

آره. آدم های عادی نیستن. بیشترشون هم یه جوری هستن. خجالتی و دور از اجتماع و گوشه گیر. ولی من هیچ تک رقمی ای ندیدم تاکنون که خیلی درس خونده باشه بلکه بیشترشون که باهاشون مصاحبه شده آدم هایی هستن که خیلی باهوشن و حافظه های خیلی خوبی هم دارن.

نقل قول: خدا این شادیارو از ما نگیر ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 300
این جا که مدیر بشی از این چیز ها خنده دار ولی در عین حال روی مخ زیاد می بینی.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - PROOSHAT - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:18)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 22:16)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید یه سوال داشتم کسی میدونه اینایی که تو کنکور رتبه1 میشن چه جوری درس میخونن
مثل من انلاین درس میخونن پروشات جانAngel

یعنی چی؟؟؟؟؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:18)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 22:17)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا امشب حال بحث نیTongue

(25-08-2013، 22:15)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــــــ به همــــــــــــه^___^

سلامTongue

خوبی امین؟؟
چ خبر؟؟

هیچی خبرا باید پیش تو باشه ماکه امروز تو سایت نبودیمTongue

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیونه من مادرش نیستم فقط واسه اینکه ازکلمه های(دخدرم،مامانی،....)بدش میاد میگم مگه مغذ خر خوردم مادر شم؟

دیوونه و خنگ تویی دختر!!! نمیگیری و هی می خوای بپیچونی و بگی که نه این طور نیست. این خاله بازیه!

اوهکی برادرمن خاله تویی..اینم که خودت خوب میدونی..منم نمیگم این کار خاله بازی نیست من میگم فقط واسه اذیت شدن نیایش اینارو میگم.. وگرنه من ازین گ**گنده نمیخورم؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - PROOSHAT - 25-08-2013

آره. آدم های عادی نیستن. بیشترشون هم یه جوری هستن. خجالتی و دور از اجتماع و گوشه گیر. ولی من هیچ تک رقمی ای ندیدم تاکنون که خیلی درس خونده باشه بلکه بیشترشون که باهاشون مصاحبه شده آدم هایی هستن که خیلی باهوشن و حافظه های خیلی خوبی هم دارن.

با این حرف خیلی موافقم

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:19)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 22:18)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 22:17)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 22:15)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامTongue

خوبی امین؟؟
چ خبر؟؟

منم خبر خواصی ندارم

جماعت فقط امین جواب سلاممو داد شما ها چی پDodgyDodgy

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 25-08-2013

نقل قول: یه ذره دیگه پیش بره میرسه به نتیجه و ندیده و نبیره و.......
خو نکنین دیگه مگه مجبورین؟؟؟
یکم دیگه پیش بره چیه!؟ اگه من  برخورد نکرده بودم با بچه ها بازم بهم می گفتن بابا بزرگ یا بابا بزرگ مامان و باباشون(که میشه همون نتیجه) تازه یکی از بچه ها از نبیره هم اون ور تر بود.Big Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:21)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 22:19)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامTongue

خوبی امین؟؟
چ خبر؟؟

منم خبر خواصی ندارم

جماعت فقط امین جواب سلاممو داد شما ها چی پDodgyDodgy

من بجاشون سلام کنم سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممم اخی نفسم گرفTongueTongue

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Wanton - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:19)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جا که مدیر بشی از این چیز ها خنده دار ولی در عین حال روی مخ زیاد می بینی.
میانگین سنی 11 یا 12 سال هست که عادی و قابل تحمله..

نقل قول: جماعت فقط امین جواب سلاممو داد شما ها چی پ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 300↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 300
سلام دادی؟! اگه سلام دادی من برات سپاس زدم حتما.