انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - βάરãɲ - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:11)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 21:08)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا منم بابابزرگم زده و نوه عموم ک پرستاره
اون ک پرستاره حالش خوبه
بابابزرگمم یکم انگار بدنش واکنش نشون داده ک میگن طبیعیه/=
چمد والا

نوه عمم تو بیمارستان کارمیکنه دوز اولش طوری نبوده ولی دوز دومشو که زدن خیلی حالش بد شده منتقلش کردن بیمارستان مشهد

داروهای مخصوصی هم میدن که حتی اونا هم عوارض داره
خود همون نوه عمم میگفت بد از زدن دوز دوم خیلیا حالشون بد میشه و دور ازجون فوت میکنن
باید مراقب بود خیلیییی><

نههیییییییی
بیشهور شدم/=
شانس منو ببین
____
حسام کجایی ک خالت بیوه شد/=

(12-06-2021، 21:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 21:10)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم *.^

2

مهدی چن روز پیش اتمام حجت کردکه با ما تو یه دانشگا نیوفته Telegh_01

عه ب من چیزی نگفت ک/=
خاک تو مخش
از خداشم باشه

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - ραтяιcια - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:14)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 21:11)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوه عمم تو بیمارستان کارمیکنه دوز اولش طوری نبوده ولی دوز دومشو که زدن خیلی حالش بد شده منتقلش کردن بیمارستان مشهد

خود همون نوه عمم میگفت بد از زدن دوز دوم خیلیا حالشون بد میشه و دور ازجون فوت میکنن
باید مراقب بود خیلیییی><

نههیییییییی
بیشهور شدم/=
شانس منو ببین
____

Telegh_59

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shghyegh - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:14)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 19:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
شیوه درست کردن این واکسنای ایرانی فک کنم قدیمیه  crying
کروناش خفیف بود یا از اون بدا =(
منو بکشنم واکسن نمیزننننم 6

نع خداروشکر خوب شد:/
ولی چند روز اصن نمیتونست رو پاهاش وایسه
بلندش میکردن ک ببرنش بیمارستان:/

(12-06-2021، 19:49)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن :|

Telegh_01

راست میگه بابا بزرگمون کرونا نداشت
واکس ک زد باید میدیدیش

کوفت._.

اوه شت

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - מַברִיק - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 19:55)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_10Telegh_02
حالا کی گفته برو بزن
برا دانشگا میگن باید بزنیم Telegh_25 Telegh_01

پس دسته جمعی فاتحه تو و من و ریهام و باران و مهدی و... خوندس

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - βάરãɲ - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:17)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 21:14)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههیییییییی
بیشهور شدم/=
شانس منو ببین
____

Telegh_59

خاستگارم بود خیر سرم
هعی چقدر بدبختم من/=

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shghyegh - 12-06-2021

باید مراقب بود خیلیییی><

نههیییییییی
بیشهور شدم/=
شانس منو ببین
____

(12-06-2021، 21:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2

عه ب من چیزی نگفت ک/=
خاک تو مخش
از خداشم باشه

والاااا ما ب این ماهییی

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - מַברִיק - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:14)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 19:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
شیوه درست کردن این واکسنای ایرانی فک کنم قدیمیه  crying
کروناش خفیف بود یا از اون بدا =(
منو بکشنم واکسن نمیزننننم 6

(12-06-2021، 19:49)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن :|

Telegh_01

راست میگه بابا بزرگمون کرونا نداشت
واکس ک زد باید میدیدیش

کوفت._.

دلت میاد ؟ :|

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - ραтяιcια - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:19)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 21:17)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_59

خاستگارم بود خیر سرم
هعی چقدر بدبختم من/=

کی خاستگارت بود؟

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 12-06-2021

باید مراقب بود خیلیییی><

نههیییییییی
بیشهور شدم/=
شانس منو ببین
____

2

عه ب من چیزی نگفت ک/=
خاک تو مخش
از خداشم باشه
هیچی دیگه
کلا تو سینگل به گور میشی Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - моои - 12-06-2021

(12-06-2021، 21:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت._.

دلت میاد ؟ :|

بشدت:/