انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=126127)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - S R U H - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:54)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سروش همون کاری رو که گفتم بکن درست میشه!

ممنون دآدا _(((«:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Av!Sh@ 1D - 26-06-2014

|:
بیخیال سلام |:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 26-06-2014

اغا من میخوام مجرد بشم ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین فیلم هایی مثل جیمز باند رو ببینن آدم پولداره و بده داره سیگار برگ میکشه مشروب میخوره و دو تا دختر کنارشن داره حال میکنه!!!!
د برا همین بالای این فیلما زدن +18 |:
فقد برا صحنه نی!
تاثیر داره
باووو اونا فیلمه
|:
انقدر دلم میخواد جای جمیزباند باشم برن تو یه کافه مشت بزنم تو دماغ آدم بده بعد با یه خانم خوشگل بیام بیرون!!!!

کی بدش میاد!(:
ولی اونا فیلمه
برا اینه که ادمو سرگرم کنه|:
تاثیر پذیری درس نی

ولی آقا چی می شد مثلا قبلش با آدم بَدا کل مینداختی بعد میرفتی مقرشون رو پیدا میکردی بعد میرفته بطری مشروبو میزدی تو سر ریئس ادم بَدا بعد با یه دختر خوشگل و میگرفتی تو بغلت و وقتی مقر آدم بَدا داره منفجر میشه تو با اون می پردی بیرون بعد موج انفجار شما رو پرت میکرد از بچگی این عقده رو داشتم!!!

از نظر من تو برو کارگردان یا نوسنده شو
من حمایتت میکنم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 26-06-2014

پـَـس از تحقـیقـات زیـاد دآنشـمندان ایـرانی . .

به این نتیجـه رسیـدن کــه پَـشمـآلو بـرآی تقـویت سلول هـای جنـسی بسیـار کـارآمده .

پشـمـالو بخـورد بـآ شیـر موز حـال کنید . Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتونم خودم تحریم کنم که تحریک نشم

مگه چند سالته که اینقد راحت تحریک میشی?

دیشــب آوآتــآر همه رو تحریــک کننــده میدیدن! :|

آوآتـآر منـو هم همینــطور!

:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین فیلم هایی مثل جیمز باند رو ببینن آدم پولداره و بده داره سیگار برگ میکشه مشروب میخوره و دو تا دختر کنارشن داره حال میکنه!!!!
د برا همین بالای این فیلما زدن +18 |:
فقد برا صحنه نی!
تاثیر داره
باووو اونا فیلمه
|:
انقدر دلم میخواد جای جمیزباند باشم برن تو یه کافه مشت بزنم تو دماغ آدم بده بعد با یه خانم خوشگل بیام بیرون!!!!

کی بدش میاد!(:
ولی اونا فیلمه
برا اینه که ادمو سرگرم کنه|:
تاثیر پذیری درس نی

ولی آقا چی می شد مثلا قبلش با آدم بَدا کل مینداختی بعد میرفتی مقرشون رو پیدا میکردی بعد میرفته بطری مشروبو میزدی تو سر ریئس ادم بَدا بعد با یه دختر خوشگل و میگرفتی تو بغلت و وقتی مقر آدم بَدا داره منفجر میشه تو با اون می پردی بیرون بعد موج انفجار شما رو پرت میکرد از بچگی این عقده رو داشتم!!!

من بیشتر دلم میخواد یه تفنگ باحال بهم بدن برم زامبی کشی|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 26-06-2014

فاطی:|

دارم لویی میخورم:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-06-2014

منم میخوام مجرد بشم سارا ..

خدافس تا چند سال دیگه !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 26-06-2014

حالم داره بهم میخوره :|

از همـه چی .. !

:|