انجمن های تخصصی  فلش خور
رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) (/showthread.php?tid=89309)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 17-02-2014

اقا منم هستم باور کنید 
رای بدید ممنون میشم 

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - 30Ḱᗩᔕ - 18-02-2014

(17-02-2014، 22:29)saeed25/12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:22)سارا خوشگله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراکسی به آجی گریس من رای نمیده؟

اگه یه بار دیگه تبلیغ کنید طرف خط میخوره ... Dodgy

CHRISRONALDOاینو یکی بایدبه خودت بگه که تو پ خ برای دوستات تبلیغ میکنیDodgy

من فقط به تو یکی گفتم برو گمشو بی جنبه Dodgy
Angry

(17-02-2014، 22:33)MAHDI 190 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 22:29)saeed25/12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:22)سارا خوشگله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالتم خوب چیزیه!!!
خوب بگو ما انصراف میدیم تو اول شی!ConfusedConfusedConfused

تو گفتی من هم باور کردم من میدونم همتون توی پیام خصوصی تبلیغ می کنید. DodgyDodgyDodgy

(17-02-2014، 22:35)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالدو موش کوچولو!!!!!!!!!!از تو بعیده
نوچ نوچ نوچSleepy
برو باو DodgyDodgyDodgyDodgy

آواتار 22 به دلیل تبلیغ خط خورد ! Dodgy

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - i m a n - 18-02-2014

ما که تبلیغ نمیکنیم اونیکه داره تبلیغ میکنه ضایس کیه اونیکه بیشتر از همه رای داره
ولی حق دیگران خوردن نداره البته اینچیزا که ارزشی نداره

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - 30Ḱᗩᔕ - 18-02-2014

(18-02-2014، 12:31)iman77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما که تبلیغ نمیکنیم اونیکه داره تبلیغ میکنه ضایس کیه اونیکه بیشتر از همه رای داره
ولی حق دیگران خوردن نداره البته اینچیزا که ارزشی نداره

من که خودم مسابقه رو درست کردم به نظرت می خوام ببرم؟ Dodgy

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - MAHDI 190 - 18-02-2014

حتی به رفیقام هم نگفتم بهم رای بدن!!!
اصن منو خط بزن!!!
من انصراف میدم!
برو اول شو خوشال باشSleepy

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - hasti … - 18-02-2014

مهنازى و اواتا ر 22

مسابقه پایان یافت :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین )

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - سامینا اصل استقلال 4 - 18-02-2014

من من من من من من من من من  من Heart

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - سروش... - 18-02-2014

خیلی سخته ادم بگه

RE: رَای گــــیــــری بِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ ! ( همه بیاین ) - مرصاد کاظمی - 18-02-2014

به همه دادم