کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) (/showthread.php?tid=86635) |
RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - a00j - 17-06-2014 هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو .... ارمین عشق من اهنگاش معرکس RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - دختر دل شکسته - 17-06-2014 دیگه خوابم نمیبره خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت دلم میخواد بگم دوستم داری بازم بگی بله بازم ببینمت هووو تتلو RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - سلنا جوووووووووووووووووون - 17-06-2014 اروم اروم میری نمیگی بی تو میمیرم نمی گی اگه نباشی افسر دگی میگیرم توکل دنیا برام تو یه دونه بودی من مرد رویا وو تو خانم خونه بودی امیر تتلو RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 17-06-2014 اولن : آهنگای جدید مش ساسی مانکن و اراجیف نیست ... مثلا داریوشم آهنگ جدید داره ... شما یه چیزیو از یه قسمتیش خوشت نمیاد دلیل نمیشه به یه بخش بزرگ توهین کنی مثه این که ما بگیم آهنگای قدیمی مزخرفاتن همشون ... عاغای ساسی مانکن پنج سالی هست آهنگ بیرون نداده و فکر نکنم بشه جدید حسابش کرد ! بعدم شما این اراجیفی که واسه آهنگای جدید نوشتی رو لطفا تو آهنگای جدید ابی و داریوش و گوگوش هم حساب کن که مشکلی پیش نیاد ... مثلا میگیم منظورت شیش و هشت و راک و رپه ... مثلا آهنگای یاس چه اراجفیه ؟ خیلی آهنگاش بهتره از اونایی که مهر خوردن و دارن مجاز کار میکنن ! اول از همه لطف کن اون اراجیف و کلمه ساسی مانکنو از تو نظر سنجی بردار چون اینجوری نظر سنجی نیست باید بین : قدیمی و : ساسی مانکن یکی رو انتخاب کنیم دومن : یا اونایی که رفتنو بینیو بست مث تازه عروسای سینی بدستن زد بازی - پدر من بد منو نگاه میکنه RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - Shervin_ST - 17-06-2014 دل به آبی آسمان بدهی... به همه عشق ها نشان بدهی... بعد در راه دوست جان بدهی... دوستت عاشق زنت باشد... . . . . . شــــــاهــــیـــــن نــــــجــــــــفــــــــــی RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - هلیاجون# - 17-06-2014 من فقط ارمین و تتلو RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - m.abdollahi - 17-06-2014 رپ بهترین سبک RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - _PαяαиÐ_ - 21-06-2014 خدا میدونه چی به من گذشته دلم از همه از خودم شکسته هر چی که بوده پاشیده از هم مثل یه بغض در هم شکسته خودم درا رو پشت سرم بستم تو خواستی اما من برنگشتم نفس کشیدم با نفس تو من سنگ نبودم،آخر شکستم سخته دلتنگی سخته قده یه ساله برام یه لحضه تلخه تنهایی تلخه بی کسی بدترین درده بسه خود خوری بسه تاکی باید این دلم بلرزه عشقت فقط یه حرفه بودنت با من یه عادته محضه تو تنهایی چه قد کابوس دیدم نمیدونی چه قد سختی کشیدم باید بتونم تنها بمونم اصلا مهم نیست رو به جنونم اون همه عمرمو واسه تو مردمو تو نفهمیدی شکستی غرورمو بغضمو خوردمو شکستم مث شیشه این رابطه مــُرده دُرُس نمیشه... ببخشید جوگیر شدم نصف آهنگو نوشتم اینو میگوشم RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - hidden ninja - 21-06-2014 هر چی باهات راه اومدم...............تو باهام لج کردی........رفیق نیمه راه شدی ....راهتو کج کردی بانو هایده RE: کیا آهنگ گوش میدن؟؟؟(اگه گوش میدی بیا) - 22niusha22 - 21-06-2014 سامي بيگي تكه |