انجمن های تخصصی  فلش خور
تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها (/showthread.php?tid=8381)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - Newsha ti ti - 06-06-2012

من که اصلا خونمون مخالف ماههBig Grin

بیکار هم نبودم برم نگاه کنمUndecided

ولی از اونجایی که دیدم گوشیم زنگ نخورد که بهم خبر بدن فهمیدم چاخانهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
من که اصلا خونمون مخالف ماههBig Grin

بیکار هم نبودم برم نگاه کنمUndecided

ولی از اونجایی که دیدم گوشیم زنگ نخورد که بهم خبر بدن فهمیدم چاخانهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - soheyla - 07-06-2012

اقاچرا زود تر نگفتید؟ من دیشب فکر کردم افتادهcryingcryingcrying

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - mohsenniceboy - 07-06-2012

حمید رضا جان . به پسر عموت بگو دیگه کسیو سر کار نگذاره . البته خودش سر کار بوده

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - ps3000 - 07-06-2012

(07-06-2012، 7:01)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید رضا جان . به پسر عموت بگو دیگه کسیو سر کار نگذاره . البته خودش سر کار بوده

25r3025r30

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - *larmes de Feu* - 07-06-2012

(07-06-2012، 1:37)soheyla نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقاچرا زود تر نگفتید؟ من دیشب فکر کردم افتادهcryingcryingcrying

ما هم خودمون بعد از این که ضایع شدیم فهمیدیم Big Grin

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - sajede - 07-06-2012

منم اونشب با دوربین شکاری تو حیاطمون منتظر بودم.Tongue.!ولی وقتی هیچی ندیدم فهمیدم شایعه اس

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - *larmes de Feu* - 07-06-2012

خیلی هنره که بتونی یه ملت شایدم بیشتر رو سرکار بزاری

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - Ali MuSiC - 07-06-2012

منم اصلا نرفتم تا ببینم تو اخبار میگفت زهل میخواد از کنار ماه رد شه اصلا پپسی نبودConfusedپپسی رو خودشون شایعه کردنDodgy

زحل نبود
زهره بود
Wink
تازه زحل با ح درسته، نه با ه
TongueWink
آفرین مدیر انجمنBig GrinTongueWink
راستی ماه هم نبود خورشید بود
25r30

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - istanbul - 07-06-2012

ینی واقعا شماها رفتین پشت بوم25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r304fvf4fvf4fvf:4chs::84::84: