انجمن های تخصصی  فلش خور
يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري (/showthread.php?tid=71697)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - روناز - 30-11-2013

همش دورغه شایعه رو از کجا اوردی هاHuhHuhHuhHuhHuhHuhrdinginrv:306:290TongueTongueTongueTongue

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - unruly - 30-11-2013

(30-11-2013، 22:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-11-2013، 14:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزه من مگه فراماسونا شيطان پرستن؟فراماسونا از نظره شما مسلمونا كافرن و هركي كه كافره دليل بر اين نميشه كه شيطان پرست باشه.ماسوني يك تفكره روشن فكرانست كه داخلشم يك قسمت از شيطان پرستان هستند

اگر میخواین مطمئن شید بایــــــــــد برید مستند ببینید Undecided
تازشم خودتون دارید میگیذ ماسون مگه ماسون باشیطان پرستی فرقی داره من همه ی اطلاعات در مورد شیطان پرستی میدونم ماسون اسم دیگه ی شیطان پرستیه تازشم یه تفکر روشنفکرانه نیست یه راهیه برای دور کردن من و شما از خدا و پیامبرانش!!!!
امید وارم حرف اونا رو باور نکنید!

اینا دروغ هایست که در ذهن شما ریختن ماسونری با شیطان پرستی فرق داره من امیدوارم آن دروغ ها رو باور نکنید.

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - AyDiN.S - 30-11-2013

(30-11-2013، 22:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-11-2013، 14:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزه من مگه فراماسونا شيطان پرستن؟فراماسونا از نظره شما مسلمونا كافرن و هركي كه كافره دليل بر اين نميشه كه شيطان پرست باشه.ماسوني يك تفكره روشن فكرانست كه داخلشم يك قسمت از شيطان پرستان هستند

اگر میخواین مطمئن شید بایــــــــــد برید مستند ببینید Undecided
تازشم خودتون دارید میگیذ ماسون مگه ماسون باشیطان پرستی فرقی داره من همه ی اطلاعات در مورد شیطان پرستی میدونم ماسون اسم دیگه ی شیطان پرستیه تازشم یه تفکر روشنفکرانه نیست یه راهیه برای دور کردن من و شما از خدا و پیامبرانش!!!!
امید وارم حرف اونا رو باور نکنید!
عزيزم مستندايي كه ايرانيا در مورده شيطان پرستي يا ماسوني درست ميكنن هيچ كدوم واقعيت نداره.ماسوني شيطان پرستي نيست اين تفكر اشتباست و يكي از دوستام هم يك مثالي برام زد كه برام واضح شد مثل اینکه بگوییم در فلشخور چون مسلمان زیاد است پس همه اعضایش مسلمانند آیا این حرف درست است؟ماسون ها هم تعداديشون شيطان پرستن نه همشون 

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - (^_^)Negar Styles - 10-12-2013

واقعاًراسته؟0:

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 10-12-2013

اینو ساختن که روی کعبه سایه بندازه اما هیچ غلطی نمی تونن بکنن!

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - キム尺刀ム乙 - 10-12-2013

خیلی مسخره بودوکاملا شایعه
ولی خوب ممنون

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - Wєιяɗ - 10-12-2013

جل الخالقWink

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - نسترن jc - 12-12-2013

آره منم همه اینا رو شنیدم آدم میمونه حرف کیو باور کنهHuhHuhHuh

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - ♥shakeba♥2013 - 27-12-2013

چرته بابا...شایدم واقعی باشه ووووووووییییییییییییییییییییییییییییییییییییConfusedUndecided

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - ✘v!☻lent girl✘ - 27-12-2013

شاخ در نیاوردم