انجمن های تخصصی  فلش خور
کل کل تاریخی-بحث امروز:شیوه های نظامی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: کل کل تاریخی-بحث امروز:شیوه های نظامی (/showthread.php?tid=6238)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: کل کل تاریخی - ☭Nicola☭ - 09-04-2012

نقل قول: چشم اونیکی رو هم میخونم کتاب نبرد منم تازه دانلودش تموم شد ممنون من فردا تاریخ دارم بیشتر در مورد هیلتر اطلاعات میگیرم
سعی کنید اطلاعات بی طرف وصحیح بگیرید وبه سخنان هیتلر وایادی نازی وهر کس تعصبی اعتماد نکنید وفرد بی طرفی را انتخاب کنید وکتاب های فرد بی طرف را مطالعه کنید

RE: کل کل تاریخی - ♥ Sky Princess♥ - 09-04-2012

اما ما باید بیشتر تحقیق کنیم شاید اشتباه کنیم بی توجهی به نکته های ریز باعث مشکلات بزرگ میشه با هر دوی شمام
من که سعی میکنم در موردش بیشتر بدونم وبیشتر به زندگیش دقت کنم چون داخل بعضی از سخنرانی هاش خیلی حرفهای زیبایی زدهSleepy

RE: کل کل تاریخی - 1939 - 09-04-2012

RE: کل کل تاریخی - .ali. - 09-04-2012

عرفان جان دلیل این که من تو این بحث های جنگ جهانی جهانی شرکت نمی کنم اطلاع کمی دارم دلیلش همین بود
اقای نیکلا به من ثابت کرد که زیر حرف حق نمیره و فقط بر حرف خودش پیداری میکنه و هر لحظه نظرش رو تغییر بده
من بیشتر سعی می کنم تاریخ کشور خودم رو مطالعه کنم تا بتونم مشکلاتی که داشتیم رو پیدا کنم
در مورد هولوکاست هم باید بگم واقعیت داره فقط به اون تعداد که میگن نیست و زیاد گنده کردن

نقل قول: اما ما باید بیشتر تحقیق کنیم شاید اشتباه کنیم بی توجهی به نکته های ریز باعث مشکلات بزرگ میشه با هر دوی شمام
من که سعی میکنم در موردش بیشتر بدونم وبیشتر به زندگیش دقت کنم چون داخل بعضی از سخنرانی هاش خیلی حرفهای زیبایی زده

شما چه قدر حرف هایتان دو پهلو وطرف حزب باد استConfused هر ثانیه حرفتان را عوض می کنیدDodgy

نقل قول:

بازهم مدرکی نازیسمی ونا معتبر

ممنونم من تو آپارات عضوم انداختمش تو کانالم بعدا گوش میدم

جناب 1939 این کلیپ ها دارند مارا از حقیقت دور می کنند.از مدارک بی طرف ومعتبر استفاده کنید

حرف های هیتلر همش یک طرفه ودروغ آمیز ونامعتبر است.

هیلتر هم خوب بود هم بد اما باید بیشتر مطالعه کنیم به قول آقای نیکلا دنبال یه منبع معتبر باشیم تا حقیقت و بفهمیم بعد هم
بتونیم مقایسه کنیم خوبی های هیتلر بیشتر بود یا بدی هاشSleepySleepy

RE: کل کل تاریخی - mina77 - 09-04-2012

(09-04-2012، 22:06)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیلتر هم خوب بود هم بد اما باید بیشتر مطالعه کنیم معتبر باشیم تا حقیقت و
بتونیم مقایسه کنیم خوبی های هیتلر بیشتر بود یا بدی هاشSleepySleepy

اما جان. هیتلر اگه کارای خوبم کرده باشه }.با کارایی که کرده خوبیهاش به چش نمیاد .به نطر من درس نیس که بگیم هیتلر ادم خوبی بوده.

میدونم بالاخره یکی از بزرگترین رهبر های خونخوار دنیا بوده اما باز بر اساس چیزهایی که میشنویم باید بیشتر بهش دقت کنیمSleepy