خبر های جدید موسیقی سال 91 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: خبر های جدید موسیقی سال 91 (/showthread.php?tid=6213) |
RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - Armina - 14-05-2012 شعرجدیدجنیفر و شعرجدیدشکیرابه نامAddicted To You RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - پارسا دختر کش - 23-05-2012 1-اهنگ جدید یاس به نام من می جنگم RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - 3vda - 23-05-2012 آهنگ جدید nelly fortado به نام bigger the better آهنگ جدید nicki minaj به نام star shipe آهنگ جدید rihanna به نام where u have been آهنگ جدید drake & rihanna به نام take care آهنگ جدید امیر تتلو به نام چشای وحشی آهنگ جدید تتلو و پیشرو به نام بابا اون بالاست آهنگ جدید تیک تاک به نام بچه موزیک آنگ جدید تن به 10 به نام آره آهنگ جدید سعید پانتر به نام <رد داده مغزم>. RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - serpico - 08-07-2012 عذر خواهی میکنم که مدتی در این موضوع پستی قرار ندادم 1- آهنگ جدید زد بازی به نام سیگار صورتی 2-اهنگ جدید عرفان با همراهی انتها و بهزاد به نام آیینه 3- اهنگ جدید محمد بی باک به نام تصور کن 4- آهنگ مهدی مدرس به نام دریا 5-اهنگ جدید ساسی مانکن همراه با alishmas & melani به نام اره همین جوری 6- اهنگ جدید محمد اصفهانی به نام خورشید فردا 7- بابک مافی به نام قلبم گیره 8- اهنگ جدید سعید کرمانی به نام دارم میرم 9- اهنگ جدید و فوق العاده مازیار فلاحی به نام لعنت به من 10-اهنگ جدید رضایا به همراه میلاد کی به نام دیوانه RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - serpico - 08-07-2012 1- محمد اصفهانی به نام شمع وجود 2- علی پیشتاز به نام اشتباه 3-فرزاد فرزین به نام لبه تیغ 4- فریدون به نام زلال RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - serpico - 09-07-2012 1-اهنگ بسیار زیبای مازیار فلاحی به نام خدایا 2-اهنگ جدید و فوق العاده 25 باند به نام گاهی وقت ها 3- اهنگ جدید جاستین بیبر به نام i like them 4- آهنگ جدید و فوق العاده زیبای Britney Spears به همراهی Don Phillips با نام Say What RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - serpico - 16-07-2012 1- اهنگ جدید شادمهر به نام انتخاب ( همراه با ویدیو ) 2- اهنگ جدید سامان جلیلی به نام حس آرامش 3-اهنگ جدید رضا صادقی به نام مرد قصه ها 4- آلبوم جدید بابک جهان بخش به نام من و بارون 5- اهنگ جدید اندی و شینی به نام DJ 6- اهنگ جدید INNA به نام HITMIX RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - serpico - 19-07-2012 1- آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی حمید عسکری به نام بن بست (تنظیم : محمد مجرلو - ملودی : حمید عسکری - شعر: زهرا کلاته ) این آهنگ مربوط تیتراژ آغازین سریال دختران حواست که بزودی از شبکه ۵ پخش خواهد شد 2- آهنگ جدید و فوق العاده زیبای شهرام شکوهی با نام به رنگ شکیبایی ترانه : سید محمد کاظمی - آهنگ : شهرام شکوهی - تنظیم : پیام هوشمند این آهنگ به مناسبت سالروز در گذشت استاد خسرو شکیبایی تهیه شده است 3- آهنگ جدید و فوق العاده زیبای Pitbull به نام Echa Pa’lla 1- اهنگ جدید و فوق العاده گوگوش به نام اعجاز 2- اهنگ جدید مهران آتش به نام لمس خوشبختی ( برنده ی اکادمی سال 2011 ) 3- موزیک ویدیو ماهان معین به نام اسمون ( رتبه ی سوم اکادمی سال 2011 ) RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - serpico - 29-07-2012 1- البوم جدید شادمهر به نام طرفدار 2- اهنگ فوق العاده زیبای گروه 25 باند به نام دارم یخ میزنم RE: خبر های جدید موسیقی سال 91 - serpico - 06-09-2012 1- اهنگ جدید حمید عسگری به نام بن بست 2- اهنگ جدید علی رضا روزگار به نام اواره 3- اهنگ جدید محمد اصفهانی به نام تکیه بر باد ادامه داره |