انجمن های تخصصی  فلش خور
اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته (/showthread.php?tid=59982)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - mfire44 - 21-09-2013

(21-09-2013، 13:39)navidnazari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم این اتفاق برام افتاد
ولی تا وقتی که عمق فاجعه رو نفهمیدم ادامه میدادم
ولی الان 1ماهی هست که خوب شدم
مطمئنم لو نرفتی.......

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - yasinazizi - 21-09-2013

غصه نخور دل مامانا زود نرم میشه به مامانت هیچی نگو فقط براش گل بخر بزار رو میزی جایی حتی باهاش حرفم نزن بسپرش به خدا واز اون کمک بخواه و بزار یه مدتی بگذره تا همه چیز کم رنگ بشه انشاالله همه چیز خوب میشه

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - mfire44 - 21-09-2013

هع......

نبابا........

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - MOHSENEBRAHIMI - 21-09-2013

دوست عزیز نگران نباش ولی خودت باید جلو شو می‌گرفتی
برای همه این اتفاقات افتاده
ولی تو یاید خودتو به خانوادت نشون بدی و خودتو بهشون ثابت کنیSleepy

(21-09-2013، 13:59)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز نگران نباش ولی خودت باید جلو شو می‌گرفتی
برای همه این اتفاقات افتاده
ولی تو یاید خودتو به خانوادت نشون بدی و خودتو نشون بدیSleepy
تف........

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - amirali * - 21-09-2013

میخواستی چشمو گوشتو باز کنی

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - ☆★ super star★☆ - 21-09-2013

منم امسال خيلى بى ادب شدمBig Grin
از مامانمم بدم مياد مادر مادر خوب بايد بچه ى خودشو دوس داشته باشه2mo5

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - Navisa. - 21-09-2013

متاسفمSad

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - خانومي - 21-09-2013

(21-09-2013، 13:22)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:50)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......Heart

(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......Heart
این فرق داره......

درست شدنی نیست.........

من دارم درباره هرزگی فاحشه گی حرف میزنم.......

فرق داره...
چي فرق داره........
فكركردي باهمين بغل كردن وايناآشتي ميشين دلت خوشه ها.......
من تاقرآن نياوردم قسم نخوردم باورنكرد........تازه ماان من اينقدري قهربودكه ازناهاروشام خبري نبود.....چي ميگي توبابا.....تازه اولشيDodgy
این کارم کردم باور نمیکنه
هرماماني يه قلقي داره........ازااون راه برو........ولي توكه ميدونستي مامانت گوشيت وچك ميكنه چراپاك نكردي؟
مامان من كه چك نميكنه........ي روزگوشيم زنگ خوردحموم بودم مامانم جواب داد......بي افم بود....لورفتم ديگه اس هامم خوندو.......تركيدمSleepy

RE: اتفاقی که برای من افتاد و زندگیم جهنم شد........ سعی کنید برای شما نیفته - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

عزیزم ویدا برات بمیره.