بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45) +---- موضوع: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم (/showthread.php?tid=5346) |
RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - 1939 - 18-03-2012 امید نباید جلوی دیدن واقعیت را بگیرد هیتلر راضی به تسلیم در مقابل امریکا و انگلیس نمیشد تاریخ به ما نشان داد با وجود ان همه پیشرفت و برتری تکنلوژی و رشادت سربازان المانی المان باز شکست خورد پس بهتر بود این خیانت به نفع المان انجام و هیتلر کشته بشود چون بات کمک امریکا و انگلیس المان میتوانست جواب دندان شکنی به روسیه بدهد با توجه به اینکه مهمات بود و سرمای زمستان نبود RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 نقل قول: هیتلر راضی به تسلیم در مقابل امریکا و انگلیس نمیشداین کاملا درسته. نقل قول: تاریخ به ما نشان داد با وجود ان همه پیشرفت و برتری تکنلوژی و رشادت سربازان المانی المان باز شکست خورد پس بهتر بود این خیانت به نفع المان انجام و هیتلر کشته بشودچرا همچین چیزی رو میگید؟کلی کشور قدرتمند بر علیه هیتلر بودن همه چیز برعلیهش بود حتی اگه قدرتمند ترین کشورهای تاریخ جای آلمان نازی بودن باز شکست می خوردن..بعد هیتلر فهمید غرب داره از او به عنوان مهره ای ضد کمونیست استفاده میکنه وپیمان عدم تجاوزو بجود اورد تا حال غربی هارو بگیره اما بالاخره غربی ها به خواستشون با حمله هیتلر در1941رسیدن. جنگ جهانی دوم رشادت سربازان آلمانی وشجاعت آنها ورهبرشان را نشان داد واینکه که تا آخرین لحظه مقاومت کردن شاید منجر به شکست شه اما فداکاری آنها در تاریخ ثبت شد واین فداکاری وشجاعتی که در تاریخ ثبت شده بالاتر از شکسته وشکستو کم اهمیت میکنه.شما چند مورد فداکاری شجاعت در تاریخ میشناسی یا در قرن بیستم که تا نفر آخر از پاینخت وآخرین سنگر محافظت کردن.همین ستارخان وباقرخان وضعیتی مشابه هیتلر داتن اما تا آخرین کوچه وسنگر خودشونو نباختن وجنگیدند تا اینکه پیروز شدند وتهران را فتح کردند.آلمان ها هم می توانستند این طوری پیروز شوند هیتلر واقعا آدم شجاع ,بزرگ,باروحیه,عاقل,وفرماندهی بی نظیر بود نباید اونو بازنده جنگ دونست وکشورشو تحقیر کرد واقعا ثابت کرد آلمان بازنده نیست RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - 1939 - 18-03-2012 به نظر من پیروزی کامل خیلی بهتر از اسطوره شدن و نبرد های زیبا و شجاعانه هست در راه هدف گاهی باید چون روباه مکار و و چون موش کوچک شود RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 از مهم ترین دلیل هاش عدم اتحاد باشوروی نیز هست که من نتونستم بهش رای بدم چون قبلا مورد ها کم تر بود ومن به مورد1رای دادم RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - 1939 - 18-03-2012 چرچیل ادم باهوشی بود که تونست بین این دو اختلاف بیاندازد RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 بیش تر آدم کثیفی بود تا باهوش که این کاروکرد.البته خود هیتلر هم قلبا راضی به اتحاد با شوروی نبود. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - .ali. - 18-03-2012 چرچیل ادمی بود که سیاست داشت من از این سیاستش خوشم اومد RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - FARID.SHOMPET - 19-03-2012 اقای نیکلای رومل بمب رو داد به اون ها؟؟؟ چرا چرت میگی؟؟؟ چیزی نمی دونی دیگه. دوست داری اون چیزی که نیست حقیقت داشته باشه. البته منم موافق ترور هیتلر در اون اخر ها بودم. البته کاش از همون نخست اغاز جنگ می مرد. چون اصلا موافق دخالت اون در جزییات فعالیت های نظامی نبودم و نیستم. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 19-03-2012 رومل دستورشو داده بود وگارد هیتلر خودش تحقیق کرد وبه این موضوع پی برد.بعدش شما جواب من درمورد کشتار مردم در افریقا رو ندادی که رومل انجام داد. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - FARID.SHOMPET - 19-03-2012 مشکل همین جاست که نمی خوای بفهمی هیتلر هم مدارک درستی نداشت فقط شک داشت چون چند بار رومل سرش داد زد و با تنه و کنایه با اون سخن گفته بود. اقا مدرک رو کن. شما چند تا متن مسخره خوندی و شنیدی باور کردی. من تمام کتاب ها و این سخن اه رو زیر و رو کردم فقط در حد یک گفته بی ارزش است. نه بیشتر. چون مدرکی رو نکرده بودن هیچ کدوم. (19-03-2012، 11:00)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای بابا. کدوم کشتار؟؟؟؟ یک فیلم مسخره دیدی باور کردی. از فردا بتمن رو هم باور میکنی لطفا چرت نگو مدرک رو کن. شما نخستین کسی هستی که میگی رومل جنایت کرده. |