![]() |
کمونیسم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35) +---- انجمن: اجتماعی (جامعه شناسی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=65) +---- موضوع: کمونیسم (/showthread.php?tid=411) |
RE: کمونیسم - ☭Nicola☭ - 26-02-2012 درمورد انتقاد نپذیرفتن استالین باید گفت که در کشوری که همه باهم رفیقند وبرابر چرا باید انتقاد باشد؟وکسانی که ضد استالین انتقاد می کردند بدی شوروی وپیشرفت نکردن آن در آن تحریم های سخت را می خواستند وبا وجود تحریم جهان علیه شوروی این کشور یکی از دو ابرقدرت بزرگ دنیا شد درضمن سرمایه داری دولتی که هیتلر واستالین انجام می دادند سرمایه داری پاکی بود ودرآن دزدی نبود اختلاص نبودو...وهردوی آنها مفاسد اقتصادی را قلع وقم می کردند(البته هیتلر به شدت استالین این کاررا نمی کرد وترجیح می داد بااحترام و زیرکانه از سرمایه دارها استفاده کند)استالین پاک ترین نظام اقتصادی را بوجود آورد وهمین باعث محبوبیتش در شوروی شد که در سخنرانی ها می بینیم نیم ساعت برای او کف وسوت می زنند وبچه ها بسیار با او صمیمی اند وتقاضای دیدار اورا دارند زیرا او برخلاف لنین وامپراتوری روسیه فرزند سالاری را درجامعه آورد وموظف کرد که بچه ها به هیچ وجه کارنکنند واین کار باعث محبوبیتش بین کودکان ونوجوانان شد اما درآمد خانوار ها به شدت کاهش یافت.درضمن درهرشرایطی هم سرمایه داری دولتی عالیست واگر سرمایه داری خصوصی باشد دزدی وفساد های اقتصادی در نظام خصوصی عادی است.البته بستگی به رئیس دولت هم دارد که شخص پاکی باشد(مثل استالین وهیتلر)تادولت هم دچار فساد اقتصادی نشود RE: کمونیسم - FARID.SHOMPET - 26-02-2012 نقل قول: درمورد انتقاد نپذیرفتن استالین باید گفت که در کشوری که همه باهم رفیقند وبرابر چرا باید انتقاد باشد؟وکسانی که ضد استالین انتقاد می کردند بدی شوروی وپیشرفت نکردن آن در آن تحریم های سخت را می خواستند وبا وجود تحریم جهان علیه شوروی این کشور یکی از دو ابرقدرت بزرگ دنیا شدمنطقی نیست سخن شما. چون هیچ وقت نمیشه ګفت که کی کاملا درست میګه جامعه ای خوشبخت خواهد بود که مردم ان با هر اندیشه و عقیده ای در ان باشند و بتوانند دیدګاه خود را بګویند. رفیق بودن که نشد دلیل. انتقاد باعث پيشرفت میشه نه پسرفت. RE: کمونیسم - ☭Nicola☭ - 26-02-2012 من گفته های قرآن را قبول دارم وبسیار دانشمندانه است وکمونیست ها بسیاری از عقایدشان مثل برابری همان(برادری)مسلمانان است اما مسیحیت ویهودیت تحریف شده کپیتالیسم است وحتما خدایی وجود دارد وگرنه چطور ممکن است این همه بادقت مخلوقات خلق شوند طبقه بندی شوند وداری خصوصیت شوند وبفت های تمام بدن آنها با دقت چیده شده ونیازمند خالقی متفکر است که دلیل وجود اوست. RE: کمونیسم - FARID.SHOMPET - 26-02-2012 نقل قول: این همونی هستش که در جستجوی حقیقت میگفتاهان. ولی ایشون از کجا این جا رو ګیر اورده؟؟؟ ![]() RE: کمونیسم - 1939 - 26-02-2012 عجب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() از خودشون بپرسید RE: کمونیسم - ☭Nicola☭ - 26-02-2012 من کلی جست وجو کردم تا فضایی بحث دار تاریخی پیدا کنم واتفاقی به سایت شما برخوردم وفکر کردم که دیگر نازی ها اینجا نیستند ومن را اذیت نمی کنند این طورنیست؟؟؟؟درنازی سنتر من داشتم با جناب درجست وجوی حقیقت بحث منطقی می کردم که چند نفر وسط بحث پریدند ومنو اخراج کردند ![]() RE: کمونیسم - 1939 - 26-02-2012 تازه استالین انچنانم که شما میگید موافق نداشت رفیق ----------------------------------------------------------------------------------------- اینا عادتشونو به دل نگیر اینجاهم چند تا نازی داره که هر بیست سال یکبار به اینجا سر میزنند RE: کمونیسم - ☭Nicola☭ - 26-02-2012 راستی من می خواستم درباب هولوکاست با جناب درجست وجوی حقیقت بحثی داشته باشم ولی ایشون رو پیدا نمی کنم ![]() RE: کمونیسم - FARID.SHOMPET - 26-02-2012 این هفته اقای سینا(در جستجوی حقیقت) کم انلاین شدن در اینترنت به این دلیل که سرشون شلوغه ولی به فلش خور هم زیاد سر می زنند. این جا هم نازی داره چند تایی ![]() اتفاقا من هم از نازی سنتر بیرون شدم و خیلی هم به من دشنام و این چیز ها می دادن. جای شګفت این جا هست که هر تاپيکی که می ګذاشتم که مخالف عقایدشون بود و یا این که حقیقتی و یا تحقیقی در مورد هیتلر و نازیسم و جنګجهانی بود رو پاک می کردن(مخصوصا تاپيک اشتباهات نظامی هیتلر که در این جا هم هست ولی در این جا هم به دلیل حجوم نازی ها بسته شد تاپيک و به صفحات قدیمی تر رفته) RE: کمونیسم - 1939 - 26-02-2012 دوست عزیز یه سوال شمااز کشتار قفقازا و به هلاکت رساندن مخالفان توسط استالین طرفداری میکنید؟ |