انجمن های تخصصی  فلش خور
نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44)
+--- موضوع: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد (/showthread.php?tid=37732)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - ss.mu - 19-07-2013

اون خنده ی اولش چی بود؟

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - ارمين2012 - 19-07-2013

ازشون بدم میاد اه

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - gomnam - 24-07-2013

(19-07-2013، 15:49)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من مطمئنم با خاک یکسان می شه
اگه نمی شد اونا به ایران حمله می کردن دلشون که واسه ما نمی سوزه
با حمله به ایران منافعشون در خطر میوفته. چه پیش امریکا چه بین خودشون. چون خیلی از سران اسراییل به ویژه نظامی هاشون با نتانیاهو مخالف هستن برای حمله به ایران و تاکنون چند بار جلوش رو گرفتند.

بعدش هم شما به سبب چه چیزی مطمینی که با خاک یکسان میشه؟ من نمیگم اسراییل قدرت نظامی خیلی بالایی داره ولی از گذشته فگتن دشمن رو دست کم نگیر.
من نمی گم این حرف آیت الله خامنه ای هست تو سخنرانی شون تو مراسم روز اول عید تو حرم امام رضا گفتن این رو 
بله حق با شماست دست کم گرفتن دشمن یکی از آفت هاست تو مسائل نظامی 
من بر اساس جنگ 8 روزه و 33 روزه می گم 
جنگ 33 روزه رو نمی دونم ولی بعد از جنگ 8 روزه خود مقامات فلسطینی گفتن که از فشنگ تا خمپاره رو از ایران گرفتیم

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - mohsenniceboy - 24-07-2013

(24-07-2013، 12:32)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2013، 15:49)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من مطمئنم با خاک یکسان می شه
اگه نمی شد اونا به ایران حمله می کردن دلشون که واسه ما نمی سوزه
با حمله به ایران منافعشون در خطر میوفته. چه پیش امریکا چه بین خودشون. چون خیلی از سران اسراییل به ویژه نظامی هاشون با نتانیاهو مخالف هستن برای حمله به ایران و تاکنون چند بار جلوش رو گرفتند.

بعدش هم شما به سبب چه چیزی مطمینی که با خاک یکسان میشه؟ من نمیگم اسراییل قدرت نظامی خیلی بالایی داره ولی از گذشته فگتن دشمن رو دست کم نگیر.
من نمی گم این حرف آیت الله خامنه ای هست تو سخنرانی شون تو مراسم روز اول عید تو حرم امام رضا گفتن این رو 
بله حق با شماست دست کم گرفتن دشمن یکی از آفت هاست تو مسائل نظامی 
من بر اساس جنگ 8 روزه و 33 روزه می گم 
جنگ 33 روزه رو نمی دونم ولی بعد از جنگ 8 روزه خود مقامات فلسطینی گفتن که از فشنگ تا خمپاره رو از ایران گرفتیم
در مقابل موشک های قدیمی ما گنبد به اصطلاح آهنینشون هم نتونست مقاومت کنه .

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - 卐WaffenSS卐 - 25-07-2013

نتانیاهوخیلی غلط کردسی ساله میخوادبه ایران حمله کنه کو؟

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - togad - 28-07-2013

اسرائیل را با خاک یکسان میکنیم یه لیوان آبم روش ! ناتانیاهو در حدی نیست که تهدید کنه شروع جنگ یعنی نابودی اسرائیلTongue

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - gesooya - 28-07-2013

غلط كردن مي كنند وخواهند كرد

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - M.H2 - 28-07-2013

خوشیدا...
منتظر باشید با خاک یکسانشون کنیم البته اگه خودمون با خاک یکسان نشدیم...Dodgy
آرزو بر جوانان عیب نی...

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - MOHSENEBRAHIMI - 29-07-2013

(16-07-2013، 10:50)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صهیونیست های عوضی...ازشون بدم میاد..........
درست میگی

RE: نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد - maha. - 29-07-2013

اون پست فطرتا ازین حرفا زیاد زدن ک میخوان حمله کنندو این چیزا... ولی فریدم درست میگه نباید دشمنو دست کم گرفت... درسته ایران انرژی هسته ای داره اما اگه امریکا بخواد حمله مطمئن باشید میکنه و اینم مطمئن باشید وقتی حمله کنه چیزی از ایران باقی نمیمونه متاسفانه