انجمن های تخصصی  فلش خور
تیکه کلام معلما - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64)
+--- موضوع: تیکه کلام معلما (/showthread.php?tid=36742)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: تیکه کلام معلما - آیتین - 24-05-2013

دبیر ریاضی:به خداوندی خدا قسم اگه...................................................
دبیر قرآن:من اتمام حجت میکنم که......................................................
دبیر علوم:خب ببینین بچه ها..............................................................
دبیر ادبیات:خانم بیا اینجا ببینم............................................................
دبیر انشا:هی چشمک میزد................................................................
دبیر عربی:این ره که تو میروی به شهریور ماه است........................دوهتور(همون ترکی دکتر)
ExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation

RE: تیکه کلام معلما - ☼آریا☼ - 24-05-2013

یکی شون مکث نکن بود یکی شون بایسی بود یکی دیگشون عرض کنم بود

RE: تیکه کلام معلما - علی جوکر - 25-05-2013

دبیر ریاضی:دقت کردین؟
دبیرفیزیک:بازم گل کاشتین
دبیرمطالعات:وسط حرف من حرف نزن
علوم:حرف نباشه
ادبیات:بی تربیت های تنبل
شیمی:اینکه چیزی نیس
دینی:چه قد تو سوال داری بچه؟!
عربی:تاحالا ندیدیم درس بده همیشه یک خاطره برا گفتن داره
ورزش:توپ رو شوت نکن چند بار بهت بگم؟!نمیفهمی؟شلوار ورزشیت کو.سرصبحی هنوز خوابین؟بدو بدو مثل جنازه ها راه نرو

RE: تیکه کلام معلما - ғдф!ทд ^ــ^ - 19-07-2013

مثلا تقی نقی دیروز.................
برای مثال زدن برای ریاضی

RE: تیکه کلام معلما - ∆ MeRzaD ∆ - 19-07-2013

دبیر ورزش:پسرک نافهمSleepyBig Grin

RE: تیکه کلام معلما - SÅℋAℕⅅ - 19-07-2013

معلم ریاضی = به تو چه مگه فضولی ... *** اصلا نمیشد ازش یه سوال پرسید ** Big GrinBig GrinBig Grin

معلم عربی = بی حرف

معلم عربیمون ** تو سال دوم راهنمایی ** همین که وارد کلاس میشد می گفت = خب بچه ها شروع کنید فعل فعلا فعلو فعلت فعلتا ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

معلم قران همین که وارد کلاس میشد = اللهم صلی و سلم وزد و بارک علی رسول الله و آله الاطهار Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

معلم حرفه و فن = کتک می خوای .. یا صدا مون میکرد میگفت .. کاریت ندارم فقط یکم کلتو میکنم یا می گفت شلوغ کردی

RE: تیکه کلام معلما - dj amir 1992 - 19-07-2013

بشین اغا

RE: تیکه کلام معلما - عشق لامبورگینی - 19-07-2013

معلم دینیمون وایییی خدا.انگشتشو میگرفت جلوی دهنش همونجوری با لهجه مازندرانی میگفت حرف چیه؟ منم اداشو درمی یاوردم کلاس میرفت رو هوا.

RE: تیکه کلام معلما - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 21-07-2013

معلم عربی :مجید دلبندمSad
معلم ریاضی : کور بشید ایشالله خوشم غلیظ
معلم فیزیک:درست شد؟
معلم زبان: way not
معلم شیمی:درس نخوندییییی؟ چهار شنبه پنج شنج شنبه جمعه رو چیکار میکردی؟(آخه شنبه ها شیمی داریم)
معلم دینی:نه بابا راست میگی؟
معلم مطالعات هنوز گیر کردین تو عالم جبرووووووووووووت و حپروتتتتتتتتت(حالا خدا میدونه معنیه این دوتا کلمه چیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

RE: تیکه کلام معلما - ☼آریا☼ - 21-07-2013

مکث نکن-بایسیو...