انجمن های تخصصی  فلش خور
چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن (/showthread.php?tid=36015)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - Mr.Robot - 21-05-2013

(18-05-2013، 17:52)sohrabe khaste نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین دلیل به نظر من اینه که
1. امکان نداره چند تا دختر تو یه جا اونم تو پادگان با هم بسازن( قانون حل نشده انیشتین)
2.دخترا لطیفن. تجسم کنید میخواد به دشمن شلیک کنه میگه( وای خدا حیفه خیلی خوش تیپه بعدشم عاشق میشه خودشو میکشه.
3. پول تلفن پادگان خیلی میشه.
4.سن ازدواج بالاتر میره
5.فعلا چیزه دیگه ای یادم نمیاد.
6. وحرف همیشگی پسرا. (پسرا شیرن مثه شمشیرن ... باقیشو خودتون میدونین

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying اخخخخخخخخخه چرررررررررا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - Archangelg!le - 21-05-2013

منم دلم می خواددد برم سربازی پای همه چی هم هستم

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - sohrabe khaste - 21-05-2013

چی چرااااااااااا

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - عشــق علیرضــا - 21-05-2013

منم خیلی دوست دارم برم سربازی ولی چه میشه کرد دیگه نمیشهBig Grin

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - **bahare** - 22-05-2013

با نظر الناز و مریم بد جور موافقم. بعدشم پسرا میرن سربازی تا ادم بشن اما دخترا نمیرن چون ادم هستن.SleepySleepy

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - ღ دختـــر آسمان ღ - 22-05-2013

ما دخترا خونه داریم بلدیم بلدیم غذا بزیم اما شما پسرا نمی تونید

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - امیر2 - 22-05-2013

(18-05-2013، 18:20)elnaz-salavati نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوس دارم برم سربازی دوس دارم تجربه کنم
1اگه دخترا با هم اتحاد کنن دنیا رو در دست میگیرن اقا
2 اگه یه دختر از دست کسی عصبانی شه زمین و زمان رو به هم میدوزه تا خفش کنه تیپ و قیافه اون لحظه به چش نمیاد
3 خبر نداری پسرا بیشتر حرف میزنن اسم خانوما بد در رفته
4 الان هم سن ازدواج خانوما بالاس چون پسر خوبی دیگه تو زمین نمونده همه یا مردن یا...

عه عه عه عه عه عه عه عه عه عه عه عه عه
جوک میگه ههه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه
بغضت نترکه
نه ولی تو این موضوع یکم زیاده روی شد قبول دارم ولی دختر خانوما یکم خیلی کم جنبه به خرج بدید خواهشا

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - الناز خانوم - 22-05-2013

نخيرم پسرا پنيرن دست بزني ميميرنWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - parnia tajik - 22-05-2013

منم دوس دارم برام كلي خاطره تجربه ودوست خوب...................................ميشه

RE: چرا سربازی فقط واسه پسراست. قابل توجه دخترای انجمن - S H A Y A N - 22-05-2013

اصلا جای دخترها نیستAngryAngryAngryAngryAngryAngry