انجمن های تخصصی  فلش خور
طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها (/showthread.php?tid=29009)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - فرزادxz - 29-11-2014

(27-02-2013، 19:28)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم من هیشکدوم از اینا نیسHuhHuhHuh
خخخخخخخخ پس ینی چشمات قرمزه دیگه؟!!!!!!!!!!!!25r30

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - kiss mi - 29-11-2014

● رنگ چشم مشکی
صاحبان چشمان مشکی، انسان‌هایی رویایی هستند‌ که د‌ر فضای شاعرانه‌ای زند‌گی می‌کنند‌ و همچنین بسیار د‌ست و د‌ل باز هستند‌. بسیار سعی می‌کنند‌ با هر چه د‌ارند‌ به د‌یگران کمک کنند‌. این افراد‌ همچنین د‌ارای خلق و خوی اجتماعی و احساسات ظریف هستند‌.

ای جووووووووونم خودموووو چ جیجرمBig GrinHeart

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - Titiw - 29-11-2014

همه بم میگن اعتماد ب نفست بالاسTongue

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - بی کس2 - 03-12-2014

خوب من الان که دقت میکنم مامانم میگه قهو ه ای  متمایل به سبز

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - *aylar*zare* - 04-12-2014

رنگ چشم قهوه‌ای
چشم قهوه‌ای، سمبل مهربانی و محبت است و هر چه تیره‌تر باشد‌ مهر و محبت صاحبش بیشتر است. چشم قهوه‌ای‌ها، بسیار خونسرد‌ند‌ و هرچه را که می‌خواهند‌ به راحتی تصاحب می‌کنند‌.

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - MEHRANA MAHDI - 04-12-2014

(28-02-2013، 2:34)مونس جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قهوه ایمSmileSmileSmileSmileSmileSmile

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - ستاره مشرق زمین - 04-12-2014

رنگ چشم های منم قهوه ای هستش برا منم حقیقت داشتBlush

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - ☆♡yekta hidden♡☆ - 04-12-2014

برنامشو تو گوشیم دارم ولی ممنونTongue

(29-11-2014، 14:51)kiss mi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

● رنگ چشم مشکی
صاحبان چشمان مشکی، انسان‌هایی رویایی هستند‌ که د‌ر فضای شاعرانه‌ای زند‌گی می‌کنند‌ و همچنین بسیار د‌ست و د‌ل باز هستند‌. بسیار سعی می‌کنند‌ با هر چه د‌ارند‌ به د‌یگران کمک کنند‌. این افراد‌ همچنین د‌ارای خلق و خوی اجتماعی و احساسات ظریف هستند‌.

ای جووووووووونم خودموووو چ جیجرمBig GrinHeart
مگه تو چشت مشکیه؟بچه ها میبینید خخخخخخخخخخخ 9 ساله دوستیم هنو رنگ چششو نمیدونم خخخخخ
البته فک کنم چشت قهوه ای پر رنگ بودااااااا!!!

(29-11-2014، 14:34)فرزادxz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2013، 19:28)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم من هیشکدوم از اینا نیسHuhHuhHuh
خخخخخخخخ پس ینی چشمات قرمزه دیگه؟!!!!!!!!!!!!25r30
25r30
خخخخخخخ

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - Marjan-A - 14-12-2014

● رنگ چشم قهوه‌ای
چشم قهوه‌ای، سمبل مهربانی و محبت است و هر چه تیره‌تر باشد‌ مهر و محبت صاحبش بیشتر است. چشم قهوه‌ای‌ها، بسیار خونسرد‌ند‌ و هرچه را که می‌خواهند‌ به راحتی تصاحب می‌کنند‌.
ما اینیم دیگه.......(قهوه ای سوخته......)

RE: طالع بینی و روانشناسی رنگ چشم ها - z.hr - 14-12-2014

TongueTongueTongueTongueTongueTongueSmileSmileSmileSmileSmileSmileBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWink:29dz::29dz::29dz::29dz::29dz::29dz:123123Confusediv:Confusediv: