انجمن های تخصصی  فلش خور
ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! (/showthread.php?tid=27878)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 05-03-2013

همه مردم میفهمن با حجاب بودن چه دردیه
اون روی قانون زندگیش پا نزاشته
دلیل نمیشه چون انگلیسه بدون روسری باشه
اعتقاد اون اینه
صداش خوبه دوس داره بیاد
بعدشم....مگه خود گوگوش نگفت چه خوبه تو مسائل خصوصی هم دخالت نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngry
اون جا یه کشور آزاده و اختیار هر کس دس خودشهAngryAngryAngryAngryAngelAngelAngelAngelAngelAngelAngelAngel

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - AyDiN.S - 05-03-2013

(05-03-2013، 12:25)amir1.1.7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین که واقعا 1 نفر اصولشو حفظ میکنه واقعا جای تبریک داره
ذر رابطه من و تو هم ما تو مملکت خودمون انقدر بدی و دروغ دیدیم که اگه اینا هم دروغی بگن انقدر بزرگ نیستSleepy

(04-03-2013، 23:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ميگم كم منوتو نگاه ميكنم و فقط يك مقدارش رو ديدم

واقعا هیچکس با اسلام واقعی مشگل نداره
همین چند روز قبل 1 از سران کشور گفت سلامتی رو خدا میده مریضیو خدا میده گرونی هم خدا داده این حرفو آخه انسان سالم میزنههههههههههههههههههAngryAngryAngryAngryAngryAngry

پسرم من يك چيزايي ميدونم كه اگه ميفهميدي ديگه از هيچ كدوم از سران كشور دفاع نميكردي
بعد هم منظورم رو از اون امضام نفهميدي مشكل من نيست مشكل تويه

(05-03-2013، 13:39)راهبند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2013، 22:09)reina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این می گن مسلمون واقعی بقیه خانوما یاد بگیرن
یه خاطره می نالم جای دوری نمی ره
توی هواپیما در مسیر ترکیه بودیم خلیان نالید که الان از مرضض ایران خارج و به آسمان ترکیه رسیدیم دیدم فضا عوض شد بوی سکس همه جا پیچیده بود همه خانوما یک لباسهایی پوشیده بودن ک صد رحمت به خارج کشور

یه زن مسلمون واقعی نمیره جلوی دوربینی که کل دنیا دارن اون شبکه رو نگاه میکنن آواز نمیخونه

عزيزم شما ايه اي بيار كه گفته باشه زن مسلمون نبايد اواز بخونه

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - *گوجه سبز* - 05-03-2013

من بی طرفم

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - angry boy - 05-03-2013

50 50☻

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - خدای من - 05-03-2013

IdeacryingAngryAngel:97::301:

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 05-03-2013

ConfusedConfusedConfusedآقا زنگ بزن پلیس بیادConfusedConfusedConfused

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - Andrea - 05-03-2013

اخه اون وقتي خواننده شد با روسري ميره بخونه

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - maryam.ekh - 05-03-2013

مرسی....!!!

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - angry boy - 05-03-2013

باید...☻

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - bahare_021 - 05-03-2013

(10-02-2013، 22:09)reina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این می گن مسلمون واقعی بقیه خانوما یاد بگیرن
یه خاطره می نالم جای دوری نمی ره
توی هواپیما در مسیر ترکیه بودیم خلیان نالید که الان از مرضض ایران خارج و به آسمان ترکیه رسیدیم دیدم فضا عوض شد بوی سکس همه جا پیچیده بود همه خانوما یک لباسهایی پوشیده بودن ک صد رحمت به خارج کشور

مرض اشتباست مرز درستهSleepyAngelAngel
دیگه ام از این خاطره ها ننال بیزحمتDodgy