انجمن های تخصصی  فلش خور
رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+--- موضوع: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! (/showthread.php?tid=23535)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - MINA JOON - 08-12-2012

من بلدم ولی ترک نیستمRolleyes

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - best~girl - 08-12-2012

سخته یکم! نه؟

عکساش که اینطوری نشون میده!

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - azary - 08-12-2012

اولین ایرانی ها:ترک ها
اولین انسان: خاک آذربایجان
یکی از چهار رود خانه که بهشت بین آ هاست:آراز

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - آگاهی نامه - 09-12-2012

رقص زیبای اذربایجانی تنها نمونه کوچکی است از تمدن اصیل اذری ها بسیار بسیار زیباست

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - شبنم11 - 11-12-2012

من خودم آذریم و آذربایجانی میرقصم

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - atena1 - 15-12-2012

یاشا یاشا الرین آقریماسین
Smile

من ده اینیا بیلرم چوخ گوزل دی

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - Azarbayjanliam - 23-12-2012

رقص واغزالی:

یکی از رقص های مورد علاقه مردم آذربایجان است.ملودی بسیار ظریف و دلچسب، حرکات ظریف و نرم، این رقص را در بین توده مردم بطور گسترده ای متداول نموده است. عروسی را نمیتوان یافت که در آن “واغزالی” شنیده نشود. در حال حاضر ملودی این رقص فامیل عروس را مشایعت میکند.

این رقص قدمت زیادی دارد که باید تاریخ آن را بررسی کرد. در عصر ۱۶ یکی از قبیله های بزرگ “قاراقویونلولار” در آذربایجان مسکن می گزیند. آنها ماهنی ها و رقص های فراوانی را به وجود آورده اند البته امروزه اثری از آنها وجدو ندارد.

رقص “واغزالی” ابتدا به صورت تک مئلودیای “قاراباغین آغیری” بوده که بعدها به دو مئلودیای “آستا قاراباغی” و “واغزالی” در آمده است.

به اعتقاد اهالی شکی این مئلودی از مئلودی ماهنی”دنیزه گیرمه” به وجود آمده است که البته نمی توان این اعتقاد را به سادگی باور کرد. بعضی ها هم اعتقاد دارند که این رقص مخصوص بدرقه عروس برای رفتن به خانه بخت در دورست است و در این موقع اجرا می شود.البته هر کدام از اینها نظریه بوده و نه می توان قطعا پذیرفت و نه قطعا رد کرد.

برگرفته از: beytoote.com

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - Azarbayjanliam - 17-02-2013

رقص بسیار زیبای ترکان چچن

از این لینک مشاهده کنید:

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - angry boy - 22-02-2013

بی سوادی ام تا این حد

ازربایجان

اذربایجان

شما چرا؟

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - Azarbayjanliam - 22-02-2013

(22-02-2013، 10:27)angry boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی سوادی ام تا این حد

ازربایجان

اذربایجان

شما چرا؟

عزیز دل؛ خواهشاً زود قضاوت نکن. شما تا متوجه فلسفه نوشتاری این کلمه با حرف "ز" بشوید، طول می کشد.

نقل قول: شبیه روانیان

با عرض معذرت، خیلی سطحی نگر تشریف دارید!