انجمن های تخصصی  فلش خور
اهای دختر خانوم؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: اهای دختر خانوم؟؟؟ (/showthread.php?tid=208802)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: اهای دختر خانوم؟؟؟ - ✓SHINE AGAIN✓ - 08-06-2016

(10-03-2015، 18:55)_ _ _ شبنم _ _ _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا ی شکل نیستن

حتی دخترای چادری و خیلی مذهبی ام دوس پسر دارن

خب اونا که دیگ مذهبی به حساب نمیان دورو به حساب میان
ضمنا شما چقدر امار گرفتی چادریا دوس پسر دارن
یکی دو نفر دورو رو دیدی جمع نبند

RE: اهای دختر خانوم؟؟؟ - نفسممممممم - 08-06-2016

من چادری نیستم ولی هیچ یکی از اینارو هم گفتی نیستم
و همیشه به اینکه با هیچ پسری دوست نیستم مسرورم
من تیپ میزنم ولی جلف نیستم
من بدون چادر میرم بیرون ولی ول نیستم
من انقدر جدی برخورد کردم که کسی جرات نداره تیکه بندازه

RE: اهای دختر خانوم؟؟؟ - nazanin jon - 08-06-2016

(08-06-2016، 17:24)✓SHINE AGAIN✓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2015، 18:55)_ _ _ شبنم _ _ _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا ی شکل نیستن

درست میگه دختری که چادر میپوشه داره خودشو پنهان میکنه یه جورایی جلب توجه مثلا من چادرم من خوبم و ازین حرفا خیلیام هستن از روی اجبار وحتی شده برای در اوردن لج خانوادشون دوست پسر میگیرن من خودم به شخصه با اینکه مسلمون نیستم بایدبدونم انگیزه بعضی ها برای دوست شدن چیه ولی عزیزم به شما چه مربوط سرت تو کار خودت واقعا بحث بیهوده ایه کسی که داره این راهو میره بهحالش چه فرق توهم بگی کارش همینه چون این راهیه که انتخاب کرده و هر قصدی داشته باشه با حرف تو بر نمیگرده

RE: اهای دختر خانوم؟؟؟ - ✓SHINE AGAIN✓ - 08-06-2016

(08-06-2016، 17:28)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2016، 17:24)✓SHINE AGAIN✓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا ی شکل نیستن

درست میگه دختری که چادر میپوشه داره خودشو پنهان میکنه یه جورایی جلب توجه مثلا من چادرم من خوبم و ازین حرفا خیلیام هستن از روی اجبار وحتی شده برای در اوردن لج خانوادشون دوست پسر میگیرن من خودم به شخصه با اینکه مسلمون نیستم بایدبدونم انگیزه بعضی ها برای دوست شدن چیه ولی عزیزم به شما چه مربوط سرت تو کار خودت واقعا بحث بیهوده ایه کسی که داره این راهو میره بهحالش چه فرق توهم بگی کارش همینه چون این راهیه که انتخاب کرده و هر قصدی داشته باشه با حرف تو بر نمیگرده

من کاری با اون آدمایی که گفتی ندارم
ولی خیلیام چادرین و خیلیم پاکن
من فقط گفتم جمع نبنده
همه ریا کار نیستن
خیلیام چادری نیستن ولی هرزه هم نیستن

RE: اهای دختر خانوم؟؟؟ - عرفان 1383 - 08-06-2016

(08-06-2016، 17:11)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه چرته واقعا چرا باید تو محدودیت بمونیم که ارزونیم چرا تهمت میزنید چرا از همه دختره به دید یه هرزه نگاه میکنید؟
حجاب محدودیت نیست مصونیت است دور و بر یک شکلات که افتاده رو زمین پشه زیاد می گرده اما شکلاتی که تو مغازه هست تو باید پول بدی تابهش برسی

RE: اهای دختر خانوم؟؟؟ - IM JUST TIRED - 08-06-2016

(31-01-2015، 18:51)خوشتیپ انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا هیچکوم از اون مواردی  که نوشته بودی نیستم ولی بازم این موضوع به شما پسرا ربطی نداره چون اگه فسادی هم باشه بیشتر از طرف پسره پس کم به دخترا گیر بدین
ببین یعنی دیگه این حرفت واقعاچرته مکره زنوهفتادتاشترنتونست بکشه دخترخانوم Dodgy

RE: اهای دختر خانوم؟؟؟ - elnaz* - 25-07-2016

برو بابا همه که اونطوری نیست باید بگی بعضیا خب بعضیا پسر از دختر بد ترن خب نگاه نکنن به دخترا