❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ (/showthread.php?tid=201955) |
RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 09-01-2015 محمود گل محمدی
سلام ساعت 1:40دقیقه بامداد من همراه مهدی کرد عزیز و حسین چاوشیان دورهم نشستیم بیاد خاطرات شیرین که بعد هرکنسرت کیش این لابی پر از طرف دارها و عاشقای مرتضی میشد تا سه صبح میگفتیم میخندیدیم عکس مینداختن ولی امشب خیلی داره برا ما سخت میگذره انگار عقربه های ساعت به سختی میچرخن و نمیخواد صبح بشه تمام لحظه های بدون مرتضی سخت میگذره
RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 09-01-2015 مهرزاد امیرخانی
به خاطر تو
هنوزم رو پاهام می مونم به خاطر تو خودمو به تو می رسونم به خاطر تو .... RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - *_* - 09-01-2015 خدا بیامرزش دلم واسش تنگ شده RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 09-01-2015 مهدی کرد:
این روزها دوباره شروع به کار کردم ولی بدونه
توکارهم نمیشه کرد ،آخه عادت داشتم که تو
باشی و باهم کار کنیم و کارهایه کنسرتو انجام
بدیم....،دلم میخواد باز برای تو کنسرت بزارم
دوباره با هم آماده بشیم برای اجرا؛
RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 20-01-2015 مهرزاد امیرخانی
با استعداد ترین کسی که تا اون روز تو موزیک دیده بودم بیاد و نظرشو بگه و ببینیم میشه با هم کار کنیم یا نه ...
زنگ آیفون خورد دیدم تصویر همش نویز داره نمی تونستم ببینم کیه . درو باز کردم . دیدم یه مرتضای لاغر با یه شلوار جین و یه پیزهن طوسی سرمه ای و نیم بوت و کاپشن چرم و یه گیتار رو شونش اومد تو . لبخندش هیچ موقع یادم نمیره . من و مهدی طیبی تنها بودیم . زنگ زده بودیم رستوران دو تا ماکارونی برای خودمون آورده بودن و یه کباب برای مرتضی . اومد نشست من گفتم اول غذا بخوریم حرفم می زنیم . در غذاها رو باز کردیم دیدیم ماکارونیا تا کمر تو روغنه . نمیشه خورد . یه هو دیدم مرتضی پرید دوید سمت در خروج . گفت الان میام . هاج و واج همدیگرو نگا می کردیم . پنج دقیقه بعد با هفت هشت تا تخم مرغ و دو بسته نون و یه نوشابه خانواده برگشت گفت من نیمرو هام حرف نداره عین هتل درست می کنم . راست می گفت . ... تو دوران درمانشم که غذا درست نمی خورد همیشه تخم مرغو دوست داشت . همه روزا غمه خوبه که تو خوبی بی خیال همه خوبه که تو خوبی RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 20-01-2015 مهرزاد امیرخانی یه روز تو با عکس منی و خودم ازت عکس می گیرم
یه روزم من با عکس توام و ... بی خیال خودت چطوری ؟ RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - شیما 2 - 20-01-2015 ای کاش بودی و میدیدی که چقدر دوستت دارم ای روزگاررررررر :cool::cool: چطور دلت اومد بری بعد هزار تا خاطره تاوان چی رو من بدم اینجا کنار پنجره RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 22-01-2015 مهرزاد امیرخانی:
تهران تو این نور یه جوری شده
انگار فتوشاپه. ;-) . یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یکی بود که بعد تو خیلی تنها شده بود... RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - سلنافن - 22-01-2015 داغمو تازه کردیدددددددددددددددددددددددددددددددد RE: ❤♥❤فـقـط برای مــــرتـــضــــی❤♥❤ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 22-01-2015 مصطفي پاشایی
هميشه با خودم فكر ميكردم اگه دايي نميشم حداقل عمو ميشم ولي اونم نشد ...داداش كوچولوي من پر زد و رفت
|