انجمن های تخصصی  فلش خور
اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت (/showthread.php?tid=198688)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - esperso - 05-01-2015

(13-12-2014، 17:14)*ArAsH* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2014، 16:51)♪♥★nanaZ★♥♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زایس که از یه انجمن دیگه دزدیدی
دزد عمته دختره یه پرو
از یه انجمن دیه اپلود کردم 
فک کردی خیلی باهوشی ک میگی زایس از یه انجمن دیه دزدیدی نخیر خیلیم خنگی چون از یه انجمن دیه اپلود کردم خنگ خاانومConfuseds32:
:N56: واقعا؟ من فک میکردم اسم خوانندش سعیدِ:ag54: ..که احیانا تو همون انجمن که آپلود کردی آهنگشو  گذاشتش ...اونم نه یکی رو ..7 تا از  آهنگاش رو !!!
مگر اینکه خودش باشی !البته محل زندگیتون که یکی نیس !
157f

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - هیراد عبادی - 06-01-2015

خوووووووووووووووب حالا ماله خودشم نباشه زحمت کشیده اپلود کرده اقااااااااا ممنونم لااااااااااااااااااااااااایکHeartHeartHeartHeartHeart

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - *ArAsH* - 06-01-2015

منکه دیگه برا همچین ادمایی اهنگامو نمیذارم... :|

متاسفم براتونConfused

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 06-01-2015

بابا ایول خیلی قشنگه.........سورپرایز بود واقعا.......(اونایی که توهین کردن به خودشون توهین کردن میدونید ی آهنگو با گیتار زدن چقد تمرین میخواد؟)

صداتم خیلی باحاله برو خواننده شو لطفاً

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - @AMIN@ 2002 - 06-01-2015

عالیی بود خیلی خوب بود

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - hasti♥♥♥ - 06-01-2015

مرسی ولی کاش تصویری بودHeart

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - ຖēŞค๑໓ - 06-01-2015

مرسی
قشنگ بود

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - .امیرحسین. - 06-01-2015

میشه آهنگای دیگتو هم بذاری؟

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - atena2015 - 06-01-2015

خیلیییییییییییییییییییییی خوب بود cryingcryingcryingcrying

RE: اهنگایی که با گیتار زدم(دوستت دارم)تقدیم میکنم به کاربرای سایت - PįŋK ĞįŘł - 18-01-2015

(05-01-2015، 18:11)esperso نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2014، 17:14)*ArAsH* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2014، 16:51)♪♥★nanaZ★♥♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دزد عمته دختره یه پرو
فک کردی خیلی باهوشی ک میگی زایس از یه انجمن دیه دزدیدی نخیر خیلیم خنگی چون از یه انجمن دیه اپلود کردم خنگ خاانومConfuseds32:
:N56: واقعا؟ من فک میکردم اسم خوانندش سعیدِ:ag54: ..که احیانا تو همون انجمن که آپلود کردی آهنگشو  گذاشتش ...اونم نه یکی رو ..7 تا از  آهنگاش رو !!!
157f

که حالا صدا خودش نباشه یکی دیگه باشه به شما ربطی داره؟

(05-01-2015، 18:11)esperso نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دزد عمته دختره یه پرو
157f

که حالا صدا خودش نباشه یکی دیگه باشه به شما ربطی داره؟