انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) (/showthread.php?tid=189786)

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ×LUC i FER× - 02-11-2014

شیوا،یه حسی به من میگه تو تقریبا تمام امروز اینجا بودی :/

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Mïņ̃†êR - 02-11-2014

(02-11-2014، 23:10)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا
.........

جانم شما؟>

برید پست اولو لایک کنید >_____________<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=189786

(02-11-2014، 23:18)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا،یه حسی به من میگه تو تقریبا تمام امروز اینجا بودی :/

حست اشتباه میکنه چون نبودم ولی همشو خوندم bathtime

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 02-11-2014

خوب حدس میزنی ها bathtime

بذار ببینم چی نوشته این شخص مرموز  (:

اصلا قانع شدم

منم زاپاس |:

قافیه اش قشنگ شد  :/

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - pashmak110 - 02-11-2014

تنفس ازاد

خوشکلا بازه پست بدید هعی دلم تنگ شده بود اذیت کنم 157f

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ~Mahnaz~ - 02-11-2014

(02-11-2014، 23:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 23:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوآ و حسن و هـآنیه ._. ..

من شیطونم .. ؟! (.. )

نه تو جوجو منیgrou

^____________________^

نزدیک بود بفدم زمیـــن >_<
عه >_<

^_^

(02-11-2014، 23:17)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 23:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیطونم .. ؟! (.. )

شیطون نیستی
خیلی شادی! Big Grin

^_^

زنده بـآد شـآدی ^.^*!

(02-11-2014، 23:17)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیطونم .. ؟! (.. )

.__.

کی گفته؟؟؟

هیم .. یه دخدره گف نه که تو اصن شیطون نیستی .. :|
._.

بعد من هنگ کردم موندم تو کف غلط خوردم .-.

نقل قول: ^____________________^

عه >_<

^_^
کجا؟Big Grin

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 02-11-2014

(02-11-2014، 23:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 23:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیطونم .. ؟! (.. )

نه تو جوجو منیgrou

^____________________^

عه >_<

^_^

(02-11-2014، 23:17)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیطونم .. ؟! (.. )

شیطون نیستی
خیلی شادی! Big Grin

^_^

زنده بـآد شـآدی ^.^*!

(02-11-2014، 23:17)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیطونم .. ؟! (.. )

.__.

کی گفته؟؟؟

._.

میخواستم ببینم کی گفته که به خاطر این حرف درستش ازش تشکر کنم ^_^

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - Jack Daniel'ѕ - 02-11-2014

پسرایی ک پارک دوبل خانوما رو مسخره میکنید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

عمرن فوتبال بازی کردنشونو ک ندیدین..
بممممممب خندن لامصبا..
من یبار دیدم کارم به اورژانس بیمارستان کشید

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16 - ~Mahnaz~ - 02-11-2014

(02-11-2014، 23:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ^____________________^

عه >_<

^_^
کجا؟Big Grin

دآشتم از ذوق غلط می خوردم .. بعد نزدیک بود از رو صندلی بفتم :||
قلبم اومد تو دهنم :|
من خیلـی جون عزیز شدم تآزیگیــآ :|

((:

(02-11-2014، 23:26)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2014، 23:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیطونم .. ؟! (.. )

نه تو جوجو منیgrou

^____________________^

عه >_<

^_^

من شیطونم .. ؟! (.. )

شیطون نیستی
خیلی شادی! Big Grin

^_^

زنده بـآد شـآدی ^.^*!

من شیطونم .. ؟! (.. )

.__.

کی گفته؟؟؟

._.

میخواستم ببینم کی گفته که به خاطر این حرف درستش ازش تشکر کنم ^_^

:||||||||||||||||||||||||

فک کردم الآن میگه نه اصنم شیطون نیستی :|

من به ایـن مظلومی (..*)