![]() |
الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند (/showthread.php?tid=184096) |
RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - s-a-h-a-r2118 - 01-04-2015 امیدوارم ماهم جزو یاران امام بتونیم باشیم....امین RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - Parisa 78 - 11-04-2015 عاشقتم امام زمان (عج) الهم عجل ولیک الفرج RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - امیر معجزه - 11-04-2015 منتظریم به دادمان برس RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - لرد سیاه - 11-04-2015 بیاد که شمشیر ور داره ما گناه کاران رو بکشه؟؟؟؟؟ می خوام این جور امامی صد سال سیاش نیاد RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - سرباز خدا - 11-04-2015 خوبه خودت میدونی... چرا نا امیدی... به خدا قسم اگر من حتی به شمشیر امام عصر بمیرم اونو افتخار میدونم.... ضمنا این چه جور امامی هستش که سر شیعیانش رو ببره؟ کجاست آن منبع زیبایی؟ RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - bahare_021 - 11-04-2015 (11-04-2015، 18:18)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الان دقیقا کی اینو گفته بهت که امام زمان بیان همه رو میکشن؟ یکم کتاب مطالعه کن درباره امام زمان بد نیستا ![]() ایشون فقط دشمنان اسلامو به هلاکت میرسونن تو دشمن اسلامی مگه برادره من؟:4chs: RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - saeid - 11-04-2015 اگه اونجوری که امام زمان هست شناخته بشه هفت نفر تو زمین هفت میلیاردی پیدا نمیشه مسلمون نشن نقل قول: بیاد که شمشیر ور داره ما گناه کاران رو بکشه؟؟؟؟؟دین اسلام دین مهربانی دین بخشندگی امام زمان میاد دست مارو بگیره نه اینکه شمشیر بکشه تو امام زمان رو درست نشناختی و ما هم نتونستیم اونجوری که باید اینه باشیم و بشناسونیمش بشیم ... RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - لرد سیاه - 11-04-2015 (11-04-2015، 19:36)saeid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افرین دین مهربانی ولی میاد باشمشیر ادم بدارو میکشه بدونه هیچ دلیل و بهانه ای (11-04-2015، 19:07)bahare_021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من دشمن چیزی هستم که با عقل جور در نمیاد ولی اسلام میگه بعضی از این ها رو باید قبول کرد..... (11-04-2015، 18:28)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مگه شعیه ی بد نداریم؟ RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - saeid - 11-04-2015 نقل قول:گل واژه تلاوت نکن اتفاقا امام هم دشمن چیزیه که با عقل جور در نمیاد شما منبع ایکه میگه امام زمان اینچنین برخوردی داره رو داری ؟ RE: الان امام زمان داره میگه ایا کسی هست مرا یاری کند - bahare_021 - 12-04-2015 باز که گفتی اسلام گفته باید ![]() بابا بخدا اسلامو اشتباه شناختی عزیزه من! برای همینه که گفته شده وقتی امام زمان بیان و اسلام واقعی رو نشون بدن همه میگن اسلام این شکلی نیست دیگه :\ بازم میگم اسلام گفته بدون دلیل هیچ چیزو قبول نکنین اول تحقیق کنین بعد |