چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) (/showthread.php?tid=183748) |
RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - ALI REZA J - 05-11-2014 (04-11-2014، 22:39)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله!یعنی دین خودتو ول کنی. RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - mbi//- - 26-11-2014 حوصله خوندن نداشتم ولی خب از همون موضوعت ی چی میگم. بیین سریاژ خدا مگه خود خدا نگف هرکی آزاده خزکاری بکنه البته از اونطرفم میره جهنم اقا من میخام برم جهنم کسی مشکلی داره؟؟؟ RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 26-11-2014 (26-11-2014، 20:40)MOBINA...GH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه خودتون تشریف میبرید بفرمایید ولی حق ندارید بقیه رو با خودتون ببرید!!! RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - mbi//- - 26-11-2014 (26-11-2014، 20:49)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ک کسیو نبردم.خودت خودتو دیگزانودعوت میکنی؟؟؟؟!!!! RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 26-11-2014 (26-11-2014، 21:00)MOBINA...GH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من دیگران رو دعوت به حق میکنم چرا بد حجابی و هزار نوع ناز و عشوه های دیگه جلو نا محرم دیگران رو هم به فساد میکشونه RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - mbi//- - 26-11-2014 (26-11-2014، 21:02)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببین سرباز خدا من اصن نمیدونم نازو عشوه باکدوم عین نوشته میشه.من هر موق بیرون میرم تسریپ لش و گشاد میزنم و اصن لباس تنگ تو کمدم نیییییی.بعدشم شما مردا بدون اینکه مابزنیم میرقصین.منظورم ب همه مردا نیستا بعضیاشون خلی اقان ولی بعضیاشون از حیوون ب قران کمترن بزو پیامای خصوصیشونو ک براما میفرستنوبخون.حالت از جنس خودت بهم میخوره RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - سرباز خدا - 26-11-2014 تقصیر خودتونه تریپ لش با تنگ فرقی نداره ناز و عشوه جلب توجهه! هر جلب توجهی عشوه محسوب میشه وقتی شما اخلاق و سکنه تون جوری باشه که اسلامی باشه طرف جرءت نمیکنه پیام بده RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - mbi//- - 26-11-2014 (26-11-2014، 21:16)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای خدااااااا منو بکش.پس چرا تو کشور های خارجی این طور نی؟؟؟؟مردا براشون عادیه؟؟!تجاوزم خیلی کمهع RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - armin van buuren - 26-11-2014 (26-11-2014، 21:16)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به خدا قسم منو دوستام وقتی از مدرسه برمیگردیم دخترای باحجابشم بهمون تیکه میندازن دختره تا خر خره خودشو پوشونده بازم ول کن نیست این نشون میده ادم باید باطن بین باشه نه ظاهر بین RE: چرا کسی که از دین اسلام خارج میشه باید اعدام شه؟(مخالفاش بخونن) - باران20 - 26-11-2014 اگه علما بتونن همون اول جواب ميدن كه مث ويرووس پخش نشه |