انجمن های تخصصی  فلش خور
بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=178603)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - سرباز خدا - 08-10-2014

(08-10-2014، 14:48)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر بسیجی مدعی تشیع اگه خیلی آقایی،ی عکس درمورد امام زمانت(عج) بزار برا آواتارت.شهدای 8سال جنگ تحمیلیتون(!!!!) مهم تر از امام زمانه.شما الان باید مردمو ب یاد شهدا بندازین؟این شیعس؟؟؟
یا باید ب یاد امامی بندازین ک فقط بلدین روز نیمه شعبان براش شیرینی پخش کنین. چرا هیچوقت حاضر نیستید قبول کنید اصلو ول کردید و چسبیدین ب فرع؟؟؟هاااا؟
تشیع یعنی انتظار و تبلیغ اومدن مهدی موعود.آشنایی مردم با حضرت/ن گرفتن یادمان شهدا تو هر روستا و شهر و جایی برا اینکه بگین اونا رفتن ک ما بمونیم.اونا رفتن ک اینجاییم ما، اما شما با کاراتون دارین تشیعو نابود میکنین.ریشه رو دارید خشک میکنید.چن بار نمایشگاه گرفتین با موضوع حضرت مهدی(عج).نسبت ب یادمان ها و یادبود هاتون صفففففففففففر. ب هیچوجه با شهدا مشکل ندارم. دم همشونم گرم. اما متاسفانه شما بیش از حد افراطین.
شما برا نفع خودتون ب شهدا چسبیدین. فقط ظاهر و ریش و سبیلو ریا شدین.ی فکری برا خودتون بکنید آقایون. برید برا یکی روضه بخونید ک دستش تو کار نباشه.جمع کنید کاسه کوزتونو بابا.

من نه بسیجیم
نه چیز دیگه ای
جنگ تحمیلی رو مسخره نکن
که اگه اونا نبودن الان فامیلی هممون شده بود عرب زاده
کی گفته درباره حضرت مهدی کم گذاشتیم؟؟
وقتی شما افرادی رو که اسم تمام عملیات هاشون اسم ائمه اطهاره مسخره میکنی
چه انتظاریه امام زمان ظهور کرد دوباره بهونه نیارید
ببینم تو که اینقد ادعای تشیعتون میشه
حاضری یه ناخن دستت رو بکشن؟
پس چه جوری افرادی که رفتن جنگ و هزار خطر از قبیل معلولیت رو به جون خریدن رو مسخره میکنی؟؟
والا کفر که شاخ و دم نداره
همون طور که منافق شاخ و دم نداره
افرادی رفتن که مثل عراق زمان صدام نشیم که عاشورا و تاسوعا و نیمه شعبان و جشن غدیر گرفتن ممنوع شه؟؟
ببین باز مسخره میکنی اقای شیعه؟؟؟
فک کردی چون دوازده امام رو قبول داری و صرفا گفتی ایمان اوردم مسلمانی و شیعه؟؟
نه
اشتبا میکنی

حضرت مهدی هم مثل حضرت علی
ظهور هم که بکنه شماها مثل اهل کوفه پشتشون رو خالی میکنید....
امام صادق میگن
اگه من ده نفر(فقط ده نفر نه ده هزار نفر)رو پیدا میکردیم که حاضر بودن به خاطر ما خودشون رو بندازن تو اتیش قیام میکردیم
واقعا راسته که میگن نگه داشتن دین تو اخر الزمان مثل نگه داشتن زغال داغ تو دسته

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - ALI REZA J - 08-10-2014

ببین کم آوردی هزیون گفتی.تو کدوم جملم مسخرشون کردم؟هاااااااااااااا؟
ب هیچوجه با شهدا مشکل ندارم. دم همشونم گرم
اینجا مسخره کردم؟؟؟
عموجون حرف من چیز دیگه بود.نپیچون منو.بحث اصلیو خراب نکن.
برو ب آقا و آقازاده هات برس.برووووووو.

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - سرباز خدا - 08-10-2014

پس اون بیست تا علامت تعجب بعد از جنگ تحمیلی چی بود؟؟؟؟
در جواب اون حرفت که گفتی به رفیقم چرا اواتارت این جوریه
چطور عکس شهید ابراهیم هادی رو گذاشته مشکل داره و باید گیر بهش داد؟
ولی وقتی طرف عکس اواتارش یه دختر نیمه برهنس مشکلی نداره
اگه با این کارا من معتدلم
بذار همون متعصب بمونم

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - ALI REZA J - 08-10-2014

نخیر.
ما اهل حرف نیستیم.اونایی ک باید بدونن،علیرضارو خوب میشناسن.
شما اصل مطلبو ول کردی داداش.ب خودت بیا.

باز ما حرف حق زدیم و لفظ داداش داداش شروع شد
به خودت بیا و فلان!!!
جواب حرف منو بده

(08-10-2014، 16:01)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس اون بیست تا علامت تعجب بعد از جنگ تحمیلی چی بود؟؟؟؟
در جواب اون حرفت که گفتی به رفیقم چرا اواتارت این جوریه
چطور عکس شهید ابراهیم هادی رو گذاشته مشکل داره و باید گیر بهش داد؟
ولی وقتی طرف عکس اواتارش یه دختر نیمه برهنس مشکلی نداره
اگه با این کارا من معتدلم
بذار همون متعصب بمونم
ببین عمویی من با دختره نیمه برهنه مخالفم.بفهم چی میگم.میگم توی ادعای شیعه عکس امام زمانتو باید بذاری اواتارت.خودتو نزن ب اسکلی.
چون شماها ی جوری میگین جنگ 8ساله و جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ک ....

ما جواب حرفامونو گرفتیم یا بحثو عوض کردییی؟؟؟
هاااا؟

دهن منو باز نکن.بذا زندگیمونو بکنیم.

بفرما.....
که چی؟؟؟
عکس امام زمانو تو پیدا کن!!!
ضمنا
اولیا الله شنیدی؟؟؟؟
شهید میدونی کیه؟؟؟
میدونی چه مقامی داره؟؟
یکی دلش میخواد عکس اوتارشو شهید بذاره که دائم به منافقان یاداوری کنه کیا جنگیدن
یکی هم عکس القاب امام زمانشو

زندگیتو بکن!!!!!
دهنت هم باز شد دیدیم!!!!!!!

برو نمیخاد اینارو ب من بگی.برو ب منافقای کشورت یادآوری کن شهدارو.اما هیچوقت از امامشون نگو.تو چن تا بلوار عکس ی لقب از امام زمانو میبینی.هیچ.اما برو تو خیابون.صدتا بیلبورد میبینی از فرمایشات x و y و z. برنامه های تلویزیونیه 14 خردادتون زیادتره یا برنامه شهادت ائمه.هیچوقت فراموش نمیکنم 22بهمنی رو ک همزمان با شهادت ی امام بود اما تلویزیون اصلن ب رو خودش نمیاورد و آهگای انقلابیه(!!!) ساخته شده با انواع آلت موسیقی رو پخش میکرد ک حرامن.
همیشه همینطورین.میگید فلانی ضد تشیعه.ضد اسلامه.منافقه.اما هیچوقت نمیگید چرا اینطوری شده.همیشه خودتونو مبرا از همه چی میدونید و توجیه میارید برا کاراتون.همیشه میگید ماهواره اَخ و تفه.نمیگید ما با مردم چیکار کردیم ک میرن پی ماهواره.نمیگید چ دروغایی شنیدن و چ اتفاقایی افتاده و چقد افزاط کردیم درباره ی ی موضوع ک میرن پی ماهواره.

بیا برو بابا!!
اینقد چرته روم نمیشه جواب بدم!!!!
در همین حد
که همین جنگ در راستای اهداف ائمه مون بوده
خوبه خودت میگی منافق!!!
اون چرت و پرت هایی هم که نوشتی برای منافقین که چرا و چه جوری
ناشی از تنفر از دینه نه عشق به دین!!
هیچ بیست و دو بهمنی هم مصادف با شهادت نبوده الکی حرف در نیار
ما هر چی داریم از ائمه اطهاره
ضمنا کی گفته ما ائمه رو فراموش کردیم

10ربیع الثانی 22بهمن92 شهادت حضرت معصومه(س)