انجمن های تخصصی  فلش خور
دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< (/showthread.php?tid=159546)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - A lover - 30-03-2017

(30-03-2017، 12:36)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2017، 12:12)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا که تو اب هم نباید ازاد باشیم حجاب اجباری مزخرفه بعضی از مردای ایرانی با دیدن موهای زنا به هوس میوفتن و این یعنی بیماری چرا بجای محدود کردن ما خودشون رو درمان نمیکنن  Dodgy

خیلی از زنای ایرانی با دیدن بازو وبدن مردا تحریک میشن ..
اینم میشه مریضی ..

الان یه مرد لخت هم بیاد عمرا من تحریک شم همه مثل هم نیستن منم گفتم بعضی از مردا

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - امیر‌حسین - 30-03-2017

(30-03-2017، 12:40)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2017، 12:36)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2017، 12:12)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا که تو اب هم نباید ازاد باشیم حجاب اجباری مزخرفه بعضی از مردای ایرانی با دیدن موهای زنا به هوس میوفتن و این یعنی بیماری چرا بجای محدود کردن ما خودشون رو درمان نمیکنن  Dodgy

اینم میشه مریضی ..

ماهم میگیم بعضی از خانوما..
پس بهتره حجاب واسه همه باشه تا اون مرداییم که سالمن،خراب نشن ..
همچنین خانوما

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - A lover - 30-03-2017

(30-03-2017، 12:53)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2017، 12:40)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم میشه مریضی ..

همچنین خانوما

الانم هیچ فرقی نداره حجاب باشه یا نه چون همه در ظاهر یه شالی چیزی میپوشن اما تو اینیستا عکس لختشون رو میزارن پس حجاب زوری امروزه دیه معنایی نداره

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - امیر‌حسین - 30-03-2017

(30-03-2017، 12:59)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2017، 12:53)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم میشه مریضی ..

همچنین خانوما

الانم هیچ فرقی نداره حجاب باشه یا نه چون همه در ظاهر یه شالی چیزی میپوشن اما تو اینیستا عکس لختشون رو میزارن پس حجاب زوری امروزه دیه معنایی نداره

کشور اسلامیه ..
دگ تا حایی ک بتونن جلوگیری میکنن ..
بقیشم با خود افراده.. هرکسیم تو گور خودشون میذارن ..!

اگ تو ایران هم حجاب و اسلام بمیره دنیا به کُلی نابود میشه...

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - み£∂ɨע£ - 30-03-2017

اون پرده اون جا کشکه مگه اونجا بخش بانوانه مردا هم حق ورود ندارن

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - mnhh - 30-03-2017

وضعیت کشورمارو باش.هه هنوبعضیام ازخداشونه

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - ραтяιcια - 06-08-2018

به نظر من هر کی باید اختیار خودشو داشته باشه به بقیه هم کاری نداشته باشه والا

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 07-08-2018

بخخدا دریا میرن واسه همین دیگه

اونجاهم دیگه نباش چی ؟

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - م‍حمّد - 28-05-2019

(07-08-2018، 7:51)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجاهم دیگه نباش چی ؟

اگه منظورتون بخش بانوانه... من هم حق رو به خانوما میدم -اونها میتونن راحت باشن- ؛ اما
اگه منظورتون مکانیه که اقایان هم در انجا حضور دارند با نظر شما مخالفم، ایران اسلامی باید مردمش هم اسلامی باشن.(چه در دریا، چه در خیابان و چه در اماکن مذهبی)

RE: دختران بی حجاب در سواحل شمال ایران (عکس)>_< - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 29-06-2019

(28-05-2019، 12:52)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2018، 7:51)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجاهم دیگه نباش چی ؟

اگه منظورتون بخش بانوانه... من هم حق رو به خانوما میدم -اونها میتونن راحت باشن- ؛ اما
اگه منظورتون مکانیه که اقایان هم در انجا حضور دارند با نظر شما مخالفم، ایران اسلامی باید مردمش هم اسلامی باشن.(چه در دریا، چه در خیابان و چه در اماکن مذهبی)

یه سری ها فرق ازادی رو با خیلی چیزای دیگه اشتبااه میگیرن 

که میشه اذیت واسه بعضی ها و این داستان پیش میاد!!!