انجمن های تخصصی  فلش خور
خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+--- موضوع: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم (/showthread.php?tid=15219)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - melodiiiii - 27-09-2012

اه اه اه این چرت و پرتا چین؟؟؟؟؟Undecided

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - hassn0 - 27-09-2012

(27-09-2012، 14:53)melodiiiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه اه این چرت و پرتا چین؟؟؟؟؟Undecided

سلام یا شما قرآن نمی خونی یا قبول نداری؟؟؟ اگه من دختربودم رو برداری، اینا همه حرف قرآن هست، بنا بر این شما داری قرآن رو زیر سوال می بری.

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - *Nafas* - 27-09-2012

خب حالاکه نیستی!!ConfusedConfused

(27-09-2012، 16:59)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - *Nafas* - 27-09-2012

(27-09-2012، 17:07)hassn0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2012، 16:59)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم

اگه خوشحالی نمی خوادبه مابگی چیکارکنیم چیکارنکنیم AngryAngryچون اگه خودتم دختربودی این کارهاروانجام نمیدادیDodgy

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - ɨAʀʍɨռ - 27-09-2012

منم پسرم ولی اصلا" اینطوری نیستم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin شاید از حسودیشون بگنAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

(27-09-2012، 17:14)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-09-2012، 17:07)hassn0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم

اگه خوشحالی نمی خوادبه مابگی چیکارکنیم چیکارنکنیم AngryAngryچون اگه خودتم دختربودی این کارهاروانجام نمیدادیDodgy

مهم ذات آدم هست،خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - 1939 - 27-09-2012

بسم خدای افریننده ی ادم و حوا

جناب حسن عزیز مطمئن باشید همه ی دختر ها اینچنین نیستن و همه ی پسر ها هم فرشته نیستند

بعدشم مطالبتان در دو یا شاید هم سه تا از موارد افراطی شده بود

1-رفتن به دانشگاه بیرون شهر

علم را بیاموزید حتی اگر در چین باشد(پیامبر اکرم)

2-مرد سالاری شما دارید میگید خوئشحالم دختر نیستم این فکر عربزده ی ضد فرهنگ پاک اریایی و اسلامی چیست؟

حواستان باشد (فقط با شما نیستم)من اخطار زیاد میدم از این بحث های چرت و پرت اینجا خبری نیست یک اسپم دیگر ببینم موضوع پاک میشود و ان فرد اسپم دهنده اخراج

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - gomnam - 27-09-2012

خیلی قشنگ بود

RE: خواسته های پسرا ...........اگر من دختر بودم - 1939 - 27-09-2012

(27-09-2012، 17:56)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگ بود
خوب است من اخطار ها را دادم یک دقیقه نشده من اینرا گفتم حیف که امروز حال بحث را ندارم وگرنه این کاربر را اخراج میکردم