سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! (/showthread.php?tid=12208) |
RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - ☭Nicola☭ - 23-07-2012 واسیلی جان اینطور نیست هردو باهم برابرند. شما دیگه باید اینارو بدونین. RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - *mahya* - 23-07-2012 من کاملا موافقم که زن و مرد باهم برابرند...... RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - چه گوارا - 23-07-2012 برابری یعنی سخن شیطان پرستان در حال از نظر اسلام زن و مرد با هم برابر اند ولی مرد یه مقدار بالاتره مثلا در زندگی زناشویی زن باید حرف مرد رو بپذیره زنی که شوهرش ازش ناراضی باشه هرگز رنگ بهشت رو نمی بینه زن بدون اجازه مرد نباید خونه رو ترک کنه و ... به همین خاطر یکی از نشانه های اخر الزمان اینکه : مردان از زنان اطاعت کنند (زن ذلیلی ) RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - ☭Nicola☭ - 23-07-2012 نقل قول: برابری یعنی سخن شیطان پرستان خیر.در آرمان های بشریتی.به خصوص لنین به برابری زن ومرد اشاره شده. در اسلام هم تبعیضی قرار نداده.در قرآن نام زن ومرد به تعداد یکسان آمده. نقل قول: مردان از زنان اطاعت کنند (زن ذلیلی )درسته این خوب نیست.باید همه باهم برابر باشند واختلاف طبقاتی نباشد. RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - نورما جین بارک - 23-07-2012 (18-07-2012، 13:01)Danger.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای بابا من که اسمم رو عوض کردم دیگه چی نکنید با من در ضمن این درست نیست نیاید سر باهوش بودند دعواکنید هر کی استعداده خودشو داره RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - فاط - 25-07-2012 (18-07-2012، 20:53)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اونایی که تست گرفتن در همه ی موارد تست گرفتن (18-07-2012، 22:23)علی20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به قول دوستمون اقایون دست خانم ها رو بستن زن ها باهوش ترند ولی مردا ها زور بازوشون بیشتره فقط همین ولی زناها باهاش ترند (23-07-2012، 10:30)واسیلی سوخانوف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در همون قران گفته اگر زن از شوهرش نیز راضی نباشه جاش در بهشت نیست اگر حرف مرد بر اساس عقلانیت باشه بپذیره قران مرد رو در مواردی بالاتر دونسته مثلا در مورده وضایف بیرون خانه در احادیث داریم که ارزش خانم ها بیشتره بهشت زیر پای مادان است وداشتن 1دختر فلان ثواب داشتن2دوختر فلان ثواب داشتن3 دختر انقدر ثواب دارد RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - استقلال قهرمان - 25-07-2012 برو بابا محققاي آمريكايي دريافته اند كه هوش مردان سريع و بهتر كار ميكند و حتي حافظه ي بهتري دارد به جونه شما ميخواستم امروز بنويسم تازه مدرك دارم 83 درصد دانشمنداي جهان مرد هستن زور و نيروي بيشتري هم دارن:kar: ولي شما دخترا RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - linda joon - 25-07-2012 اين كه ازاولشم معلوم بود خانوما اگه ي نگا به اماردانشگاها وكنكور بندازيد متوجه ميشيد RE: سرانجام معلوم شد که خانم ها باهوش ترند یا آقایان! - FARID.SHOMPET - 25-07-2012 تاپیک به دلیل بحث بی مورد بسته شد. نقل قول: برابری یعنی سخن شیطان پرستاناین چرندیات چیه که میگید؟؟؟؟؟ منطقی باشید. همه با هم باید برابر باشن. یک سری مرد سو استفاده می کنن از قدرت و دین و چیز های دیگه همین میشه دیگه بقیه هم به خودشون اجازه میدن که بگن زن زیر مجموعه مرد هست و از این چرندیات غیر بشری و غیر منطقی. یک تاپیک دانشی گذاشتن قرار نشد که خانوما و اقایون انجمن با هم دشمنی کنن. (23-07-2012، 10:14)واسیلی سوخانوف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو پیامبری؟؟؟؟ |