اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ (/showthread.php?tid=120811) |
RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - nily - 14-09-2014 تمام مدرسه های دنیا رو به اتیش میکشیدم به همهی بچه های دنیا ایفون و ایپد رایگان میدادم RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - مهدی1381 - 25-02-2017 به عشقم میرسیدم و به اهدافم RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - مهدی1381 - 14-06-2017 کل آدمای دنیارو بجز عشقم میکشتم با هم تنها باشیم RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - The moon - 14-06-2017 نمیدونم واقعــا... کُل دُنیــا؟ من به همـون کُل کشور هم راضیـم ._." ولی این قـوآنین خوبه: 1. هر مـآه یه فستیوال تفریحی 2. هر دو مـاه یکبـار، یه فستیوال هنری 3. سه مـآه یکبـار، فستیوال ورزشی 4. آرایش ممنوع ! 5. کتـابخـوانی اجباری ! 6. بازی کلش آف کلنـز اجبـاری! (که جوونـآی مملکت بتونن فرمـاندهی جنگـای بزرگ با فرا زمینیا رو به عهده بگیرن ) 7. نژاد پرستی غیر قـابل تحمله، نژاد پرستـا رو اعدام میکنیم (: 8. گوجه رو به کُل از بین میبرم (ازش بدم میـآد ._.) 9. پانـدآ هارو دوست بدآرید (: و... RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - åŷł°~°âr - 14-06-2017 اول از همه کاکائوی nutella رو توی همه ی مغازه های دنیا مجانی میکردم مدرسه هارو « تو ایران » مختلط می کردم آمریکا رو به کل نابود میکردم مردمشم بین کشورای دیگه تقسیم می کردم پسراهم کچل می کردم سربازی هم می کردم ۱۰ سال RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - SOGOL.NH - 14-06-2017 (17-06-2014، 21:17)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخه چرا؟؟ مگه دخملا چ گناهی کردن؟ ............. خب من همه آدما رو توی نصف جهان(اصفهان)جمع میکردم و مجبورشون میکردم واسم رقص کردی بگیرن با آهنگ لری خییییییییلی حال میداد خدایییییی RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - فرانه - 14-06-2017 هیچ کاری نمیکردم اگه تو دنیا بدی هست پس حتما باید باشه درضمن من: 1- توانایی رهبر شدن توی یه گروه فوتسال رو هم حتی ندارم 2- من کامل نیستم و نمیتونم بگم اون چیزی که میگم حتما درسته 3- اعتماد به نفسشم اصلا ندارم 4- هر تغییری کوچیکی که بخوام انجام بدم ممکنه با نابود شدن کل کره زمین تموم بشه بنابراین دوست ندارم حتی بهش فکر کنم RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - n.leito - 14-06-2017 فصل تابستونو حذف میکردم در عوض یه پاییز دیگه میزاشتم ایرانو به اروپا منتقل میکردم آمریکارو میفرستادم آفریقا ببینم چه غلطی میتونن بکنن تروریسم رو ریشه کن میکردم و ظلم رو از دنیا حذف میکردم قوانین فیزیک رو در صورت نیاز نقض میکردم.اصلا فیزیکو نابود میکردم دوسش ندارم یه کاری هم میکردم زدبازی برگرده ترجیحا لیتوروهم عضو کنن و به بالاترین سطح ترقی برسن. مهراد و جی جی روهم یه جوری باهم رفیق میکردم:| RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - A lover - 14-06-2017 داعش و هرکی که دوس داره گوه زیادی بخوره و آدم بکشه نابود میکردم و بعضی از قوانین مسخره رو برمیداشتم تازه خیلی هم به فقرا کمک میکردم همینا کافیه RE: اگه فرماندهي دنيا تو دستات بود چي كار ميكردي؟ - teresa ☆ - 14-06-2017 ۱- کتاب خوانی اجباری ! ۲- ساعت ۷ صبح همه بیدار باش ! ۳- هر دختری موهاش رو کوتاه کنه اعدام ! ۴- نسل پسرا منقرض ! ۵- کشت و کشتار موقوف ! ۶- مدرسه ها بسته ! : ) ۷- کمک به فقرا اجباری ! ۸- زندان ها خالی ... ۹- آرایش مجاز تا سه قلم ! : ) ۱۰ - برگذاری کلاس های مثبت پنداری برای باباها .. ۱۱- برگذاری کلاس های به دختر ها گیر ندهیم برا مامانا ... برای شروع همینا کافیه ! : ))) |