انجمن های تخصصی  فلش خور
مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! (/showthread.php?tid=105008)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - kimia kimia1378 - 01-05-2014

اه اه اه چقد چندش آورConfused مایلی ی جوری رفتار میکنه انگار پسره!ConfusedConfusedConfusedDodgy

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-05-2014

ببخشید من یه بار ننوشتم توهین ممنوع ینی اینکه میتونید هر غلطی بکنید و هر چی کع دلتون خواس بگید؟!-__-

هیچ احـدی حقی نداره به مایلی دری وری بگه -_-

نه من و نه شما اصل قضیه رو نمیدونیم !! پس الکی قضاوت نکنید !!

هر کی توهین کنه گزارش میشه -_-

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - Magical Girl - 01-05-2014

از مایلی اصن خوشم نمیاد ..
همیشه دو بهم زن بوده ! -__-

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - # αпGεʟ - 01-05-2014

من عاشق هردوتاییشونم
بعضیا میگن همجنسگران
ولی نیستن
خودشون میدونن ماهم نباید دخالت کنیم

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ - 18-05-2014

az ein do nafar be hade margh badam miadggre

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - bahare_021 - 18-05-2014

احتمالا هدفش بهم زدن میونه این دوتا بوده که موفقم شده بقیش به ما چهSleepyBig Grin

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 19-05-2014

(18-05-2014، 22:14)♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

az ein do nafar be hade margh badam miadggre

بدت میاد بزن به چاک خُ >_< کسی ازت پرسید که اظهار نظر میکنی ؟! -_-

احترام خوتو نگه دار لدفن ..

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - ~Mahnaz~ - 18-06-2014

جُلــو هم خوب میگن....پشت ســر هم بد!!!!!

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - Berserk - 06-10-2014

اَو ...اینا همجنسبازن...؟
:||||||

RE: مـایلی سـایرس خطاب به کیتی پـری: تو فـ*hـشـه جـان مـایر هستی !! - Marjan-A - 07-10-2014

(01-05-2014، 14:06)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 13:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی -_- !؟ ..

استغفرالله :| من الـان چی بگم خُ !؟ :|

هیمم سپاس -_-
چیههه؟!-_- خو مگه من مایلی ام؟! _-_ اصن دعواشون به من چه ._.

(01-05-2014، 13:57)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مایلی سایرس گفته خودت میدونی کجاها بوده! (جان مایر دوست پسر قبلی مایلی بوده!)
دوس پسر قبلی مایلی که لیام بوده !! :|

واقعا؟؟؟؟؟
حیف لیام.....HuhHuhExclamationExclamation