انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Wanton - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:00)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان با پینت میشه سایه ی نوشته هم بندازی ؟Big Grin
نوچ :|

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید سیاووش رو بازی کردی؟

هان!؟ بازیه!؟ چیه!؟ نه!

نقل قول: خــــــــخـــــــــخـــــ, چِـــــــرا؟!
انگار که یک بار بهم گفته باشی من نیوشا هستم! نمی دونم چرا. ولی یکی هم هست که نامش نی نی نینا هست که نیایش هست و با اونم گاتی ماتی میکنمت هی!

خاک توسرت اون دخدر منه چه جوری گات میزنی هی تو..؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 25-08-2013

(25-08-2013، 22:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هان!؟ بازیه!؟ چیه!؟ نه!
آره بازیه
بازیش جوریه که همونجوری که داری بازی میکنی داستان شاهنامه رو هم برات میگه
یعنی کل بازیو از رو شاهنامه ساختن
خیلی بازیه باحالیه خیلیم سخته
منکه خیلی باهاش حال کردم
به همتون پیشنهاد میکنم بازی کنین

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-08-2013

هان!؟ بازیه!؟ چیه!؟ نه!

نقل قول: خــــــــخـــــــــخـــــ, چِـــــــرا؟!
انگار که یک بار بهم گفته باشی من نیوشا هستم! نمی دونم چرا. ولی یکی هم هست که نامش نی نی نینا هست که نیایش هست و با اونم گاتی ماتی میکنمت هی!

|:
آهــــــآنــــ, ولـــــِی آیســــــانـــ, کجـــآ و نیـــــآیــــشــ, کجــــآBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Hamidreza jefri HHH - 25-08-2013

نقل قول: نوچ :|
crying
با ps toch تونستم درس کنم ولی لامصب فتوشاپم خرابه :|

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 25-08-2013

نقل قول: خاک توسرت اون دخدر منه چه جوری گات میزنی هی تو..؟
خاله بازی؟!Dodgy

گات میزنم خو دیگهBig Grin نی نی شیطونه و نی نی نینا خیلی همانند هستن تازه هردوشون هم دخترن و رفتارشون با من یکی هست.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-08-2013

(25-08-2013، 21:58)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 21:57)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه چیزی. نوشته نخستش مشتی حیف که علاقم خونست؟! علاقه!؟ علاق(الاق-خر) ؟! اون چیه!؟ منظور مادر هست!؟
علاقه Big Grin

عشق 

محبت 

دوستی

صلح

صفا

کلاه قرمزی Shy
بــــــآهـــــآتــــ, موآفـــقــــمـــ,Heart

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 25-08-2013

نقل قول: آره بازیه
بازیش جوریه که همونجوری که داری بازی میکنی داستان شاهنامه رو هم برات میگه
خیلی بازیه باحالیه خیلیم سخته
منکه خیلی باهاش حال کردم
به همتون پیشنهاد میکنم بازی کنین

آهان پی بردم چه بازی ای رو میگی. دنبالش میرم ببینم پیدا میشه یا نه. از دید من که باید بازی خوبی باشه از هر دید . گرافیکش درسته که مانند بازی های خارجی ها نیست ولی بازم خوبه و این که هرچی باشه شاهنامه ای هست.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Wanton - 25-08-2013

چرا جو فلش خانوادگی شده؟ :|

نفری یه گله بچه و بابا مامان دارن :|

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Hamidreza jefri HHH ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
pedram021 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نی نی شیطونه

نگا هیچکس پنهون نیستBig Grin پنهون ها این تاپیک نمیان چون لوشون میدم.