انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mïņ̃†êR - 05-12-2013

ندا همسرم زر بزن وگرنه میخوام برم Angel

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ☼آریا☼ - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:13)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونید چطور میشه مدیر شد؟

گلم باید در تالار هایی که موضوع های شما بیشتر به اون مربوط میشه درخواست نویسندگی بدید بعد تازه نویسنده میشید بعد از سال ها اگه بقیه بگن شما خوبید مدیر میشید

تو صد در صد مدیری.تازه تو تصاویر دیدنی

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ★BlAcK EvIl★ - 05-12-2013

بآی آل
خدایی امرو خوش گذش (:

(05-12-2013، 21:16)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:13)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:09)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این پست به بعد هرکس بازم تاکید میکنم هــــــر کــــــس به بحث دامنه بزنه و کشش بده باهاش برخورد میشهDodgy

یالا نفس ما عصبی نشو عشقم چطوررررررررررررررررررری دلم یذره شده میخوام خود کشی کنم از درسا نظرت؟>

آره مـــــــــــــــــــــیـــــــــــــــدونـــــــــــــــم:|

میخوای منو دق بدی؟crying

(05-12-2013، 21:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستــان بـدرود . . خـوشگـذشت (:

تـآ فـردا!!

شبـتـون دآمــدآرآن !! (: |:

بشین ایسان Dodgy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن خفـه میشـم از ایـن بـه بعـد :hiccp:مــن تسلیـم !! البتـه فقـط بخـآطر آقـآ مـآکـآن « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 290

آیسان فیلم وان دی رو دیدی؟؟؟

نـع بابا دآنلـود نمیشه . ./: !!

اصن زدی دان بشه؟؟؟

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ☼آریا☼ - 05-12-2013

جلل خالقSmile

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - † αƖιєη † - 05-12-2013

م3 این که همه با دعوا حال میکننBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mohammad 77 - 05-12-2013

اگه توهینی شد ببخشـــــــــــید دیگـه×!!×

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - M.K.N - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا همسرم زر بزن وگرنه میخوام برم Angel

بعد یه هفته خانوم و دیدیم اونم سه سوت داره میرهDodgy
منم که اومدم دعوا رو جم کردم دیگه کسی جز این که کاری با ما نداره
من رفتم
تا درودی دیگر بدرود

(05-12-2013، 21:18)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:13)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونید چطور میشه مدیر شد؟

گلم باید در تالار هایی که موضوع های شما بیشتر به اون مربوط میشه درخواست نویسندگی بدید بعد تازه نویسنده میشید بعد از سال ها اگه بقیه بگن شما خوبید مدیر میشید

تو صد در صد مدیری.تازه تو تصاویر دیدنی

از کجا میدونی من مدیر میشم آیا؟خب اینکه طبیعیه نویسنده گفتگو هستم باید اینجا مدیر بشم kaffe2