انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] (/showthread.php?tid=265200)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - -Demoniac- - 29-04-2017

(29-04-2017، 18:23)☆☆¤~●•♡☆ VENOOS ☆♡•●~¤☆☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2017، 17:56)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☆☆¤~●•♡☆ VENOOS ☆♡•●~¤☆☆  :|
ببخشد من دیروز یهو اف شدم :|
چه دعواییم شده بود :/
شما نام کاربریت خیلی شبیه پارمیداس ._.
میشه خودتو معرفی کنی ؟

(29-04-2017، 17:55)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیمارستان افتضاحه عصر bathtime
شیوا بانو چطوره ؟ (:
+
دوستان اگه من یهویی افلاین شدمـ ناراحت نشین !مجبورم :|

پارمیدا کیه دیگه ؟ :|
من تازه عضو شدم همچین شخصی رو نمی شناسم...
ونوس ۱۹ تهران
عشقم دیدم تازه عضو شدی (:
بعدشم :| نگفتم پارمیدایی ک :/ گفتم نام کاربریت شبیه پارمیداس :|
بعد این باعث شد ک کمی کنجکاوی به خرج بدم ._.*
خوشبختم (:
منم درسا ام تهران !.-.

(29-04-2017، 18:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه من برم به کی بگمم..
اینا مهراب و علی بابا رو با هیچکس و حصین مقایسه میکنن.

پاچیدم از خنده ‎=D
من مهراب و علی بابا گوش میدم حالم بد میشه -_- یه جوریه اصلا :|
دیسلاو کلا به درد نمیخوره ! :| اگه اشتباهم نکنم این دوتا (مهراب و علی بابا ) دیسلاون رپر نیستن ! ._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ÆMÆշЇÑζ - 29-04-2017

(29-04-2017، 18:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه من برم به کی بگمم..

پاچیدم از خنده ‎=D
[/quote]
دیسلاو کلا به درد نمیخوره ! :| اگه اشتباهم نکنم این دوتا (مهراب و علی بابا ) دیسلاون رپر نیستن ! ._.
[/quote]
دقیقا ‎ Smile
تنها دیسلاو رپر که واقعا صدا خودشه و استاندارد جهانی میخونه دایان بود..همین !!

ابن دوتا دوست عزیز صداشون دستگاهه : ) ( منابع معتبر )
یع بار هم مهراب لایو داد..قشنگ معلوم بود صدا خودش چقد فرق داره ترک هاش !!..

دیسلاو مال دهه هشتادیاس که  ذهنشون از رپ فقط همینه O.O

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Sooogoool - 29-04-2017

اوووممم کسی هس عایا

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 29-04-2017

(29-04-2017، 18:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2017، 18:04)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ تُف :\
اسکی نرو :|

خیلی وَقت بود کسی تف نکرده بود :v

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Maryam Farrokhy - 29-04-2017

(29-04-2017، 18:58)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2017، 18:23)☆☆¤~●•♡☆ VENOOS ☆♡•●~¤☆☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2017، 17:56)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☆☆¤~●•♡☆ VENOOS ☆♡•●~¤☆☆  :|
ببخشد من دیروز یهو اف شدم :|
چه دعواییم شده بود :/
شما نام کاربریت خیلی شبیه پارمیداس ._.
میشه خودتو معرفی کنی ؟

(29-04-2017، 17:55)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا بانو چطوره ؟ (:
+

پارمیدا کیه دیگه ؟ :|
من تازه عضو شدم همچین شخصی رو نمی شناسم...
ونوس ۱۹ تهران
عشقم دیدم تازه عضو شدی (:
بعدشم :| نگفتم پارمیدایی ک :/ گفتم نام کاربریت شبیه پارمیداس :|
بعد این باعث شد ک کمی کنجکاوی به خرج بدم ._.*
خوشبختم (:
منم درسا ام تهران !.-.

آخه من برم به کی بگمم..

پاچیدم از خنده ‎=D

خب البته خیلی از رپرا ترک لاو و دیس لاوم دارن ک اصلااااا قابل مقایسه با اینا نیستن Smile
وانتونزم سبکش لاو و دیس لاوه ولی واااقعاااا عالیه شما پس من چی و دو صبو گوش بده...
دیس لاوم ی شاخه از رپه

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 29-04-2017

سکوت ._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Mïņ̃†êR - 29-04-2017

شیفت شب  سخت:nea:

(29-04-2017، 23:44)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیفت شب  سخت:nea:

باز حداقل خلوته :/

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Mïņ̃†êR - 29-04-2017

شیوا بانو چطوره ؟ (:
+
خوبم عشقم تو خوبی من خوبم.ولی خسته نابودم 
یکی نزدیک بود فوت بشه اعصابم خورده 

(29-04-2017، 18:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو خسته نکن دٌخترم ‎:'(‎
ینی افتضاح بود امشب

ای بابا ://

ما هم امروز کُد داشتیم ولی خداروشکر برگشت