انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 (/showthread.php?tid=155600)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - Mason - 09-08-2014

(09-08-2014، 21:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 21:56)باSomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 21:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 21:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 21:50)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
خوشش میاد
اصن برادر من چی کار داری ؟ :|

(09-08-2014، 21:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم این بونه جا محسنو بگیره
.^.
خیلی محسنو دووس داشتم crying

به جاهای باریک که کشیده نشده بود ؟ :>

ترکت کرد ؟ :<
با هم انجمن خیلی توپ زده بودیم ب خاطر ی مدیرادی منو از ارشدیت برکنار کرد منم عصبی شدم ب اون مدیره هر فوشی ک میتونستم دادم وی نفهمیدم محسن چرا قهر کرد من کاری ب محسن نداشتم
یا رفیق محسن بوده یا خوده محسن .. :|

همین محسن مدیر تاریخ ؟ :|

سلام سروشو -_-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - Mïņ̃†êR - 09-08-2014

(09-08-2014، 21:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 21:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا دیگه پست منو حذف نکنvahidrk

صدا نده .^. cof

سلا آوا :>

لایکام میپره بزغاله افغانی vahidrk

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ( lιεβ ) - 09-08-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=155412

دُختره رو اَوَل پُست چی نوشتهـ Shy !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - tyjtfhdhr - 09-08-2014

(09-08-2014، 21:59)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: @H!V$، Donya Garmoosa2، melodi+، SomeOne ×، {{♥♥♥ aydin ♥♥♥}}، امیررضا*، بیتا خانومی*.، ☆★NoOŠℋℓkA☆★، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ6 کاربر پنهان

•••

یکی رو میخآم بهـ شدت اُسکُل کُنم :| .. !
میخوای من هستمSad

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - بیتا خانومی*. - 09-08-2014

انجمن تخصصی ازم سوال کنTongue

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ◄Iяαи► - 09-08-2014

(09-08-2014، 21:59)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: @H!V$، Donya Garmoosa2، melodi+، SomeOne ×، {{♥♥♥ aydin ♥♥♥}}، امیررضا*، بیتا خانومی*.، ☆★NoOŠℋℓkA☆★، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ6 کاربر پنهان

•••

یکی رو میخآم بهـ شدت اُسکُل کُنم :| .. !

اصدم بشروع (: فقط نآمشو تو پ.خ لطف کن (:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - Mason - 09-08-2014

(09-08-2014، 21:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازیرو اشتباهی بستمممممممممممممممممممممممممممcry girl

ایول حالا منم میتونم بیام ^_^

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ~KiAηA~ - 09-08-2014

(09-08-2014، 21:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراف میکنم .. دلم میخواست اعتراف نکنم سوالای بد بد ازتون بپرسم ولی نشُد دیه :|

بنده [ .. ] هستم .. ! :|

شک داشتم تو باشی(:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - Ƒαкє ѕмιƖє - 09-08-2014

(09-08-2014، 21:59)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا ک اینجوری شد منم اعتراف میکنم

me--------->FIINK

چرا از بازی حذف شدی .. خوب بودی از اون سوالا میپرسیدی میخندیدیم دور همی :|

بابا بچه های این بازی همه + و سر ب زیرن :|

ما با امیر و بقیه بچه ها ی بازی میکردیم :> !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - Mïņ̃†êR - 09-08-2014

نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Donya Garmoosa2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
P.O.O.R.Y.A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
{{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیتا خانومی*. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★NoOŠℋℓkA☆★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ 2 کاربر پنهان

سلام به همگی497