انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:02)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول یکی از دوستان(جمع کنید این بحث بچه گانه رو)Big Grin

هعــی تـو هم یــآدته |: !!

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-12-2013

(05-12-2013، 20:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم موخوم دعوا کنم-_-

فعلا بزار صاحابش اومد

ولی محض اطلاع دعوا با این یارو EDRINA , dj2012

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ★BlAcK EvIl★ - 05-12-2013

ینی واقعا چقد زور زدی اونقد ریش دراوردی؟؟
بپا خفمون نکنی(:

حالا
ماهان اسم یه سردار (خوب ضایه میشین واقن)
صفر صفر (:

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:00)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیست با کی حرف میزنم حتی اگر صابر هم باشهDodgy
داری منو میترسونی مثلا؟DodgyDodgy

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
نکن این کارو جون توDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
اهم اهمDodgy
مــاکــان دآدآ ایــن خعلــی بـی ادبه بهـش اخطـآر بـده !! |: (:
نع مگه الکی
پس تو هم بهم گفتی فضلاب به محمد گفتی گوساله پس تو چی!!!؟؟؟؟ هآن؟؟؟؟

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mason - 05-12-2013

شیوا صابر آن شده 0_0
فک کنم میخواد مدیرا رو انتخاب کنه وووووووویییییییییی >_<

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ☆★ super star★☆ - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم موخوم دعوا کنم-_-

فعلا بزار صاحابش اومد

ولی محض اطلاع دعوا با این یارو EDRINA , dj2012
عع:|
من طرف شمام صددرصد:|

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mïņ̃†êR - 05-12-2013

نقل قول:
شیوا فک کنم فکر مدیریت هوا رو از کلت پرونده !!
اصلا مدیریت دارم؟« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 285

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - M.K.N - 05-12-2013

دوستان حواستون به چیزهایی که میگید باشهDodgy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:00)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
اهم اهمDodgy
نع مگه الکی
عــزیزم نمیخــوآد طـرفـدآری کنـی |: مـن فُش هـآی مجـآز دآدم |:

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
اهم اهمDodgy
نع مگه الکی

اونا فرق میکنه با اون حرفایی که دوستتون زدن