انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - τοxικ - 03-02-2014

ميخوام تحريمتون كنمSmile
ديگه سپاس بهتون ندمSmileSmileSmile
خيلي خوبه Smile
نه؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س ل ا ی ن bathtime

شیــــــــــــــــــــــــــــــوآآآ!
خوبیــع؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:30)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:28)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرا ایـن فکـرو میکنی؟! |:

سلـام عشقی ^_^ خوبی؟! (:
چون هُلُو ام ^_______^
چش نزنید (:
آرع تو خوبی؟ (:

راسی شوهرت کو؟؟؟=)))
شوهرت خوبه؟=)
من؟ |:
شوهر؟ |:
ازدواج؟ |:
********؟ |:
بعدش...
***** ؟ |:
بعد ****؟ |:
استغفرلله |:
من هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم |:
بیاین منو ترشی بندازید |:

ایـن حـرفـا به رُکـیه مـن نمیچسبـه |: !!
والــــــــــــآ |:
عجقولم ((((((((((:
خوشملم (((:
خعلی وقت بود باهم نمی حرفیدیم (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - armin^ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:35)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاعـت3 و 59 دیقه

دما منفی دوازده درجه|:

دارم یـخ میزنم-__-

هـمـتون بیایـن بـغـلـم(:

من بخل مووووووووووووووووخاااااااااااامcryingcryingcryingcrying

تـو هـم بیا بغـل^______^

بیااااااااااااااا بغلییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcryingcrying

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mïņ̃†êR - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:38)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخوام تحريمتون كنمSmile
خيلي خوبه Smile
نه؟
من ک اومدم سپاسات تموم شد؟bathtime

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:38)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاعـت3 و 59 دیقه

دما منفی دوازده درجه|:

دارم یـخ میزنم-__-

هـمـتون بیایـن بـغـلـم(:

^_^ فاطـی :bighug:

آیـسـان^_^ :bighug:

(03-02-2014، 15:34)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــــــــــــــــوهـــــو^.^

فـاطـمـه تولدته؟؟|:

ارع فاطیــ جون!

راس مـیگی؟؟؟

تــولــدت مـبــارک^_____^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - armin^ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:38)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخوام تحريمتون كنمSmile
خيلي خوبه Smile
نه؟

چراعHuh

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - τοxικ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخوام تحريمتون كنمSmile
خيلي خوبه Smile
نه؟
من ک اومدم سپاسات تموم شد؟bathtime

برا تو آبجي كنار گذاشتمWink

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:28)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرا ایـن فکـرو میکنی؟! |:

سلـام عشقی ^_^ خوبی؟! (:
چون هُلُو ام ^_______^
چش نزنید (:
آرع تو خوبی؟ (:

تو دیـگه دست احمـد رو از پشـت بستـی |: !!

اعتمـآدت تـو حلقـم عشقم ^_^
کی؟ |:
یعنی من شبیه اونم؟ |:
حالا که این جور شد....|:
 هلو که چه عرض کنم بنده گلابی هم نیستم |:
اصلا من اعتماد به نفس ندارم |:
اگرم داشته باشم...|:
عمــــــرا شبیه اعتماد به نفس اقدس نیس (:

|: آرع تو راست میگی !!

هع !!

من قدیمارو میخـوام ):

من امیـر رو میخـوام . . >__<

امیـر ): هع !!
امیر کیع؟ |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:38)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاعـت3 و 59 دیقه

دما منفی دوازده درجه|:

دارم یـخ میزنم-__-

هـمـتون بیایـن بـغـلـم(:

^_^ فاطـی :bighug:

آیـسـان^_^ :bighug:

(03-02-2014، 15:34)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــــــــــــــــوهـــــو^.^

فـاطـمـه تولدته؟؟|:

ارع فاطیــ جون!

راس مـیگی؟؟؟

تــولــدت مـبــارک^_____^

مــرسیعHeartHeart