انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - HEART♥DEVIL - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:48)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
(18-09-2013، 22:45)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:43)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:42)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
Big Grin

النا به چشما من دقت کنRolleyesHeartShy

فگه چه شه؟

نه باو اسگل
رهامو میگم دقت کن به گفتگومون

ا
باید بکم مبارک باشه.
Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

خوب مشکل منم حل شد
عزیزانم بدرود
ماکان جان
فری شومپت
رز
تارایی عشخم
رهام
مهسا
ستاره
پروشات

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

نقل قول: پرآبلِم؟؟ / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284
دیگه نَبینَم شِکلَکه مَنو بِدوزدی شومپِتِ قآرآمپِت .. / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284
حالا که می بینم می تونی استفاده کنی. دوستی اشکالی نداره
من شومپته قارامپتم یا تو!؟ تویی ها! من سرور شومپتام!
نقل قول: بچه ها یه داستان خنده دار......
.
یه روز معمول بعد از مدرسه منو فرید و بچه ها سوار اتوبوس شدیم .... بعد یکی از دوستام اسمش محسنه ... روشو طرف خانوما کردو دید  یکی از دخترا سرشو به پنجره اتوبوس تکیه داده... رو به من کردو گفت اون دختررو، عاشقه!! ... بعد من با حالت خنده گفتم گلوش پیش فرید گیره .... !!! دوتایی زدیم زیر خنده....!/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284
خوابشو دیدم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284 فاطمه و سیما هم توی خواب بودن! انگار قراره مهر دهنمون سرویس بشه! / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284
دختره خل و چل بود(قابله توجه دوستان!)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

ا بیبی بیبی یو ار بیبی سو بیبی اند بیبی ایز بیبی فیس بیبی نو بیبی ار یو ببی ؟
یس ایز بیبی ^_^

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - HEART♥DEVIL - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:49)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:42)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
Big Grin

سلام النا
چه خبر

سلامتی رهبر.
Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

نه فردار مدرسه نیستم..
واسه همینه هنوز بیدارم.

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - PROOSHAT - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:48)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این سری عمرا/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 284
آره جلو استکبار وایستا kaffe2

واسه مخاطبی که دیگه نمیاد :
تالا شده دلت واسه خودت تنگ بشه !؟ هر دردت یه اهنگ بشه !؟تالا شده !؟ ، تالا شده یه چیزی ازت کم بشه!؟
دلم واسه خودم تنگ شده...
چی میگینHuhHuh

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:50)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:48)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
(18-09-2013، 22:45)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:43)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
Big Grin

النا به چشما من دقت کنRolleyesHeartShy

فگه چه شه؟

نه باو اسگل
رهامو میگم دقت کن به گفتگومون

ا
باید بکم مبارک باشه.
Angel
هنو بله روندارم

بدم؟
ندم؟

HuhHuh

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - MOHSENEBRAHIMI - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:52)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:49)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
Big Grin

سلام النا
چه خبر

سلامتی رهبر.
Angel
راستی عکستو دیدمBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

مَهسآ شووَر کَرد مَن هَنوز شووَر نَکَردَم .. kaffe2

هِع .. kaffe2