انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 03-02-2014

روژی>_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - MONA-GH - 03-02-2014

بايييييييي 0.0

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 03-02-2014

(03-02-2014، 14:59)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:50)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلام
هام!

ا0.0ا بچه ها

هوم؟؟:|
خ هيچي 0.^

عه!
واه!
باوش!
بسم الله!
والاع!
تو کی بنفش میشی؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:57)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُک رُک :|
خوبیع(:؟؟
جیغ تر>____<
مهشیدیــــــــــــــــ(:
جیگروووو ^___^
نــع |:
تو خوبیع؟ (:
جیغ تر تر بنفش >_<

بنفش خوبس!
بیشترش نمیکنم دیه!
چراع؟:|
اری خوبم
آورین ^_____^
تو راه که داشتم میومدم ..|:
یه پسره رو دیدم کع کلاس اول ابتدایی بود |:
خیای بامزه و ناز بودد (:
بهش گفتم وااااای چقد نازی تو دورت بگیردم ^__^
خیلی هم ریزه میزه بود |:
2تا دوست دیگش هم کنارش بودن بعد پسره گفت |:
آخ جوون مخ این دخدره رو زدم بعد همشون خندیدن |:
نگران نسل آینده ام |:
من |:
پسره ^______________^
روحانی |:
اوبوما |:

بسم الله!
اهم اهم!
هههههههههه(:
چه پسرجیگری بوده!
جیگر؟ (:
اووووووووووووووووف بود (:
اوف = جیگر خوشتیپ باحال با نمک و...
خعلی اوف بود ((((((:
شمارشو برات بگیرم؟ Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ☆★ super star★☆ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشـــــــــــــــــقی ^_^
چه طوری؟؟؟؟؟ (((:
افتضاحم=(
ت چطوری؟
من افتضاح تر |:
چه خطرآ؟ (:
من افتضا تر تر:|
نع من افتضا تر تر تــر |:
من افتضاه تر تر تر

بچه ها تولده یع ذره شاد باشین
تولد تولد تولدت مبارک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jahaniha.com/wp-content/uploads/2013/03/fun158_www.jahaniha.com_4.jpg

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 03-02-2014

هــــــــــــــــوف
حوصلم پکیــــــــــد =((

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:59)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشهید خره گاوه نره سوارش میشم هی میپره^___^
:|

عهـــ واه!
باباع رژی یکم ادبیات کار کن دخترم این وزن و قافیش به من نمیاداع^__^
میاد؟؟0__0??
مرسی تو خیلی بهم لطف داری!
دلتنگتم ای مهشید^_^
ممد را ببوس بر روی ابر ها^_^
:|
خودمم نفهمیدم چی گفتم:||||||
ممد کیع؟:|
عه واه!
بسم الله !
ممد؟؟
نمیشناسم والاع!
تو میشناسیش؟
ارع دوس پسرته:}

عه؟
پسرخوبیه؟
چن سالشه؟
من دوسش دارعم!
توضیح بده کامل(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:03)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اسمت چیه ازانرژیت خوشم اومده عین خودمیBig Grin
اوع (((:
میسی میسی (=
اسممـــــــــــــــــــــ|:
رُکسـآنــآ می باشد ^__^
تو چی؟ (:
خخخخ چقدانرژیت بالاس باووو(((:

واقعامعلوم نیس اسمم ×_×
میس میسی (((:
چراع گفتم شاید یه چیزه دیگع باوشه (:
خــُـــب چه خطرآ؟ =)
هیچی انقدسرده اینجا برف اومد ه بود|:

شماکدوشهری هستین((((:
ما تهران (:
شوما کدومی؟ (:
اینجا خیلی کم برف میاد ولی هوا خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی سرده ):

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jahaniha.com/wp-content/uploads/2013/03/fun158_www.jahaniha.com_9.jpg
خوشمزس