انجمن های تخصصی  فلش خور
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• (/showthread.php?tid=284169)

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Faust - 12-05-2020

(12-05-2020، 23:54)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا آنلاین میشن؟
خبر بدین به ما خب !

نمیدونم کیارو میشناسی !
ولی گروه دارن توی تل مثل اینکه. 
خفن ها :v
اکثرشون برای همون دوره ان فکر کنم ؛ در جریان نیستم.
تارا هم که چند ماه پیش اومده بود فکر کنم

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 12-05-2020

@"ѕмσкє"
@"† No Memorise ∅"

چخبرتونه اخه .. نمیگین یکی اینا رو میخونه قهقهه اش میره هوا نصفه شبی Telegh_01

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 12-05-2020

(12-05-2020، 23:56)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:55)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:53)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:52)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:50)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهر مار :/

نخند :/

برا من تعیین تکلیف میکنی؟ چشمت کور دوس دارم :/

آره تعیین کلیف میکنم :/
دو صفحم تکلیف اضافه میدم شب قدر مشق بنویسی :|
ط بیا تستامو بزن ک من مشقات و حل کنم :/

مشقامو حل‌ میکنی؟:/
من مشقامو بدم‌ بهت،همون تستاتم یادت میره ، باز میل خودتهv:
میخای بدم ؟

بیننده ک عاقل نباشه همینه -_-اوکی من مشقامو مینویسسسم
اوم...بفرس مشقا کامپیوتریتو &_&

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - امیر‌حسین - 12-05-2020

(12-05-2020، 23:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"
@"† No Memorise ∅"

میخواد بگه مشقای خودش سخته، مشقای من سخت نیست -_-

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 12-05-2020

(12-05-2020، 23:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"
@"† No Memorise ∅"

هدف همینه D:

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - امیر‌حسین - 13-05-2020

(12-05-2020، 23:59)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:56)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:55)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:53)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:52)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من تعیین تکلیف میکنی؟ چشمت کور دوس دارم :/

آره تعیین کلیف میکنم :/
دو صفحم تکلیف اضافه میدم شب قدر مشق بنویسی :|
ط بیا تستامو بزن ک من مشقات و حل کنم :/

مشقامو حل‌ میکنی؟:/
من مشقامو بدم‌ بهت،همون تستاتم یادت میره ، باز میل خودتهv:
میخای بدم ؟

بیننده ک عاقل نباشه همینه -_-اوکی من مشقامو مینویسسسم
اوم...بفرس مشقا کامپیوتریتو &_&
کجا بفرستم دخترم :/
فایله .
متنیم میشه فرستاد .
ولی خبلیییی طولانیه میشه صفحه .

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 13-05-2020

(12-05-2020، 23:59)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"
@"† No Memorise ∅"

عَ عاققققااع
خا باشه جفتمون داریم سگ میزنیم((((::::::

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - S R U H - 13-05-2020

(12-05-2020، 23:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 23:54)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا آنلاین میشن؟
خبر بدین به ما خب !

نمیدونم کیارو میشناسی !
ولی گروه دارن توی تل مثل اینکه. 
خفن ها :v
اکثرشون برای همون دوره ان فکر کنم ؛ در جریان نیستم.
تارا هم که چند ماه پیش اومده بود فکر کنم
باو میشناسم بیشترشون رو!

نورا
آیسان
رضا
مهرداد
و...

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 13-05-2020

(12-05-2020، 23:59)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"
@"† No Memorise ∅"

وای معدم درد گرف بس ک خندیدمTelegh_01

اصن مشقای من از همتون سخت تره D:

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Faust - 13-05-2020

(13-05-2020، 0:01)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو میشناسم بیشترشون رو!

نورا
آیسان
رضا
مهرداد
و...

آیسان چندوقت پیش آنلاین شده بود .
رضا شمارشو دارم فکر کنم
مهردادم فکر کنم تو همون گروهه.