« سریـالی هـا » - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: « سریـالی هـا » (/showthread.php?tid=132603) |
RE: « سریـالی هـا » - RedSparrow - 24-01-2016 (24-01-2016، 18:48)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوبله کردن ی فصل 22 قسمتی کاره اسونی نیس .. زمان میبره ! میتونی از nbc ببینی ولی باید پول بدی :| منوتو مجانی داره با کیفیت خوب و ب زبون خوذت واست پخس میکنه :| RE: « سریـالی هـا » - Apathetic - 24-01-2016 (24-01-2016، 18:54)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوبله کردنش کار سختیه ، ولی این همه هم دیگه زمان نمیبره . و البته دوبله ی فصل چهارم خیلی وقته تموم شده :| مسئله اصن دیدن از چه شبکه ای باشه نیست ؛ مسئله اینه که منوتو مخصوصاً دیر به دیر پخش میکنه و بین هر فصل زیاد فاصله میزاره تا زود تموم نشه .. و به نظر من این کارشون جالب نیست ._. RE: « سریـالی هـا » - RedSparrow - 24-01-2016 (24-01-2016، 19:02)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه شما دوبلری ؟ تموم هم شده باشه ک فک نکنم .. باید برنامه های خودشم پخش کنه .. بعد شما الان 2 ماهه منتظری اگ من و تو با خوده سریال پیش بره هر فصل باید 6 ماه منتظر باشی و شایدم بیشتر ! RE: « سریـالی هـا » - Apathetic - 24-01-2016 (24-01-2016، 19:10)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مگه خبر نداشتی ؟ خودمم عضو تیم دوبله شون هستم ! از چند تا از بیننده های ثابت و دنبال کننده های میشگی پرسیدم . حس شیشمم هم میگه دیگه تا الان باید دوبلشو ردیف کرده باشن ، اگه قراره واس اسفند اماده پخش بشه ! + میشه اینجا راجع به سریال های دیگم حرف زد ؟ ( غیر غربی ! البته نه ایرانیها .. مثلا راجع به سریالهای کره ای D: ) بحث های اونام جالبه ! تا حالا با هرکی راجع بهشون حرف زدم در عرض چند روز علاقمند شده ! گفتم شاید اینجام تاثیرگذار باشه ! D: RE: « سریـالی هـا » - RedSparrow - 24-01-2016 (24-01-2016، 19:14)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم شخصیت و دوبله میکنی ؟ در مورد اینمه خواسی حرف بزن :| من چیزی درمورد کره ای نمیدونم :| RE: « سریـالی هـا » - Apathetic - 24-01-2016 (24-01-2016، 19:20)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه به من بود ، دوس داشتم که بهترین نقش ( Nick ) رو دوبله کنم ولی خب از اونجایی که جنسیتم این اجازه رو نمیده ، با کمال افتخار ، ترابل هستم ! :V اینمه نه ، انیمه ! از انیمه خیلی خوشم نمیاد . انیمه هم انیمه های قدیم .. الان که همشون کپی همن و کاملا بی مفهوم ! کره ای خیلی شبیهه آمریکایی هاس ، با این تفاوت که یه مقدار فرهنگاشون باهم فرق داره و سریالاشون - حتی اونایی که در ژانر های اکشن و ترسناک هستن - هم طنز دارن . سریالاشون قشنگ ، طبیعی و قویه . و اینکه بهترین فیلمنامه هارو دارن ! بستگی هم داره از چه جور سریالاشون خوشت بیاد ، ولی معمولا هر سریالشون به همه سلیقه ای میخوره . و یه مشکلی که هست اینه که بیشت مردم براشون جا افتاده که فیلمای کره ای همه شمشیر بازی و تاریخین ؛ بس که این tv فقط تاریخی هاشونو پخش کرده ._. ولی کسی مثل من که دنبال کنه فیلماشون رو در همه سبکی ، میبینه اونا اتفاقا فیلما و سریالای خوب در حد هالیوود هم دارن . کافیه فقط یه بار امتحان کنید ، علاقمند میشید . RE: « سریـالی هـا » - RedSparrow - 24-01-2016 (24-01-2016، 19:26)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتباه تایپی بود استاد -_- ناروتو رو میبینی پس ؟ اره از امضا معلومه بدجور پیگیری حالا ایشالا وقت خالی شد میبینم 2-3 تا .. RE: « سریـالی هـا » - Apathetic - 24-01-2016 ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است:اشتباه تایپی بود استاد -_-ناروتو رو من یه قسمت بیشتر ندیدم ولی یکی از دوستام عاشقشه هر روز قسمت جدیدشو برام تعریف میکنه ! آخه انقدر فیلم و سریال دارم دیگه وقت کارتون رو نمیکنم . ولی خب انیمه ها یعضیاشون عالین اگه وقت کنی ببینی .. ! آره دیگه درگیر و پی گیر D: اگه خواستی ببینی پیشنهاد میکنم با City Hunter (شکارچی شهر) شروع کن ؛ عالیه ! اگه سلیقت اکشن و جذاب پسنده . اگه هم عاشقانه و درام دوس داری ، با Boys over flowers (پسران فراتر از گل) [ نسخه ی کره ایش ] شروع کن . یه Mix خودت از اینا تو نت ببین دیگه حال کن دیگه ! دروغ هم نمیگم ! =)) RE: « سریـالی هـا » - RedSparrow - 24-01-2016 (24-01-2016، 19:42)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.745 قسمت :| 15 سال :| داره این انیمه پخش میشه ! با сity hunter شروع میکنم RE: « سریـالی هـا » - Apathetic - 24-01-2016 (24-01-2016، 19:49)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی میکنی ؟ :N56: 745 قسمت .. 15 سال ؟؟؟ بابا رکورد این ترکی هارو هم که شکسن ژاپنی ها :| آره با city hunter شروع کن خیلی محشره . میکس ازش گذاشتم تو انجمن سینمای شرق خواستی ببین . لینکش --> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=253596&action=lastpost |